2777
2789
عنوان

فرزند سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1249 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسلامتی مبارکه گلم ازپسش برمیای

شرایط سختی دارم.برای رفتن سرکار باید هر روز بچه هامو ببرم خونه مادرم و برگشت دوباره همین روال.محل کار من روستاس.ی بچه۱۰ساله و یک بچه ۴ساله...از خدا هم می ترسم سقط کنم.و اینکه دکتر گفت سزارینی ک هستی برات خیلی خطرناکه سقط..

خدایا به تو توکل کردم...عزیزانم را از همه بدی ها دور نگه دار....
من اگه باشم سقط میکنم تو این شرایط

فامیلمون سالها پیش این کارو کرد بچه ۴ساله بزرگشم خدا ازش گرفت..توی حوض خفه شد....

وااااا یه چیزی هم بنام پیشگیری وجود داره

با وجود پیشگیری واقعا نمیدونم چطور شد که خدا خواست و داد...

من سومی رو باردار با دومی شیر به شیره شکر خدا سخته ولی نه خیلی خدا بهتون قوت بده قصد سومی  ...

خدا براتون نگه داره.ممنون که دلگرمی دادین...اگر شاغل نبودم واقعا سختیش کمتر بود برام

روش جلوگیریت چی بوده عزیزم

والا کاندوم استفاده کردیم.ببخشید البته ک میگم از ابتدای کار هم میزاشت.و اکثر مواقع روزای تخمک گزاری رابطه نداشتیم...بخاطر همین شوکه شدم...چندجا شنیدم دولت عمدا کاندوم سوراخ شده توی بسته بندی ها گزاشته...آخه نامردا بارداری به کنار...خیلی  بیماریها هم اینطور منتقل میشن...

مبارکه. خیلی هم عاااالیه . خداروشکر چندد ساااله دیگه متوجه میشی خدا چقدر دوست داشته همچین هدیه ی با ...

خدا براتون حفظ کنه..ممنون از دلگرمی دادن تون...بدویار نبودین؟من شبها خیلی حالت تهوع نابودم میکنه...

من خدا خواست عزیزم سخت منظورت چیه از چه لحاظ

نگهداری ۳تا بچه باهم.محبت همزمان به ۳تاشون.زایمان سومی..بخصوص که من سزارینی هستم...سرکار‌رفتن با وجود ۳تا بچه....بدویاری...

خدا براتون نگه داره.ممنون که دلگرمی دادین...اگر شاغل نبودم واقعا سختیش کمتر بود برام

خواهش میکنم 

شغلتون چیه؟ به نظر من یه چند سالی رو به خودتون استراحت بدین و در کنار بچه هاتون باشین. الان وجودتون در خونه الویته. 

شاید در ظاهر با سر کار رفتن تون، پولی به دست میارین. ولی نبودتون در خونه باعث میشه چند برابر اون پول بدست اومده صرف دکتر و روانشناسو... بشه. 

و اینکه بدن خودتون هم نیاز به استراحت داره. شغل، و مادر بودن، خانه دار بودن، انگار 3شغل سخت و همزمان دارین. مگه چه قدر آدم عمر میکنه که انقدر به خودش سختی بده

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و ال محمد
خواهش میکنم  شغلتون چیه؟ به نظر من یه چند سالی رو به خودتون استراحت بدین و در کنار بچه هاتون ب ...

دبیر هستم و متاسفانه دست خودم نیست که هروقت خاستم نرم سرکار.ولی تصمیم گرفتم درخواست بازنشستگی با ۲۰سال سابقه بدم...امسال سال۱۷ سابقه ام میشه‌.سال بعد ک مرخصی هستم به امیدخدا.دوسال دیگش باید برم که ۲۰سال بشه و با درخواستم موافقت کنن

خواهش میکنم  شغلتون چیه؟ به نظر من یه چند سالی رو به خودتون استراحت بدین و در کنار بچه هاتون ب ...

مشکل دیگم اینکه دیسک کمرو گردن دارم....اصلا نمیفهمم با همه این اوضاع خدا چرا منو توی اینشرایط قرار داد...خدایا شکرت ولی حداقل بدویاری شبانه رو نمیدادی بهم....