2777
2789
عنوان

بچه ها نگرانم

253 بازدید | 25 پست

پسرم چهار سالشه حرف نمیزنه ینی همه کلمه ها رو میگه مثلا میگم بگو بابا شب بریم شهر بازی نمیتونه بگه ولی خب اینا رو تک تک بگم مثلا بابا،  بریم، میگه اما جمله بندی رپ نمیتونه البته بعضی از جمه های کوتاه رو میگه مثلا. سلام بابا، ابجیشو صدا میکنه میگ بیا، بریم حموم، اینجور جمله هلی کوتاه رو میگه، خیلی نگرانم خانوادم همشون رومخم هستن ک چرا حرف نمیزنه. البته برادر شوهرمم میگن دیر ب حرف اومده. خودمم جوری که مامانم میگه تا سه چهار سال حرف نزدم.. 

خیلی زرنگه باهوشه هاا اما حرف نزدنش تنها نگرانیمه

دکتر بردی؟

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

سلام اسی ببخش منو تروخدا

کاربرا عزیز تاپیک اخرم لطفا گزارش بزنید

نیل هسدم🍷🦦عاشق لاک،عطر،تینت لب،[عاشق جوجه کباب،زرشک پلو با مرغ]تیپم دارکه::دارای کلاه باکت،آل‌استار،شلوار کارگو[] روانشناس نیستم بر اساس تجربم میتونم راهنماییت کنم* یک روزی اگه نیاز داشتی به دردل منو تگ کن.ما دخترا قوی ترین موجودات روی زمینیم💪🏻☘️دارای یک عدد طوطی سخنگو🦜 نمیدونم چه حکمتیه قرار نیست بهم برسیم ولی خدا مارو سر راه هم قرار میده! اختراع تایپ خودم:|Sلaم|توی تاپیکا تگم کنید خوشحال میشم😂🩴دوستای قشنگم در نی‌نی‌سایت @م_ه_ر_ب_ا_ن_و @پاستیل_شکری @عسلی_چشم_عسلی @ملوسکتونم1 @مامالی4 @عسل_هسدم @طلایی_متمایل_بنفش @yaldam__ @بانوی_فسفری @سوسیسبندری @چیپسسرکهنمکیمزمز @royaiiiiii @آوا_هسدم @سرخابی2018 @mimsinsara @mohanakhanom @pari_72_74 @دشمن_خونی_نی_نی_یار @نون_بربریییی @ستـــــینشونم @آنیتو2 @dokhtarbi_kas313 @mohanakhanom @2113mahlin @قدرتمندترینم۲ @dorsa1996 @دوستدارپاییز80 @کیوتمم  (شماها عین فرشته میمونید برای من🍷🐚):

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش گلی ، زوده زود خوب میشه حرف بقیه رو هم بیخی

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
نگران نباش گلی ، زوده زود خوب میشه حرف بقیه رو هم بیخی

خدا تز دهنت بشنوه بخداا دیگ خستم کردن از بس همه میگن چرا حرف نمیزنه از خانواده شوهرم بگیر تا خانواده خودم 

نه تا الان دکتر نبردم 

خب ببر گفتار درمانی

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
نمی‌دونم گلم ولی تو آشنا ها دیدم بردن  البته نگران نباش  بعضی بچها کلا دیر ب حرف میان&nb ...

دخترم یه سالشه از داداششیاد گرفته بعضی از حرفارو میزنه زبونش از الان باز شده