2777
2789

چند ماهه باها هستید

اسم مامان و..

هدف داری 

خودت چند سالته؟؟

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوهفتس😐😂💔 درباره هدفامون حرف زدیم ۲۰سالمه عزیزم

چه کم 

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

اسم پسره چیه

میترسم بپرسم فکرکنه اویزونشم یا میخوام خمدمو بچسبونم بهش درباره هدفامون اره ولی اینده رابطمون نه

خب بپرس ازش البته بستگی ب اخلاقش دارهذخودت بهتر میشناسیش ولی اگر اوایل رابطع اید از تجربه های قبلیش بپرس اینکه چی باعث شده خراب بشه تا برسی به اینکه هدفش از رابطتون چیع و ایندتون قراره چی باشه

خواهش میکنم عزیزم اینکه راجب تجربیات قبلیش بدونی کمک میکنه بهتر بشناسیش و بفهمی چ توقعاتی ازت داره&n ...

اره خودمم این حرفتونو قبول دارم،یبار ازش پرسیدم تاحالا شده عاشق کسی بشی یا اینکه ینفرو از ته دلت دوست داشته باشی؟گفت بهتره درباره اینا چیزی نگیم برا هردمون اینجوری بهتره...