2777
2789
عنوان

بیضه نزول تکرده

212 بازدید | 21 پست
سلام پسر من رو 25 همین ماه دکتر سیم فروش بیمارستان نیکان عمل میکنه.تو رو خدا کسی هست مراحل عمل رو توضیح بده قبل و بعدش.بیهوشیش چقدره .بچه رو تحویل میگیرن تنها میبرن؟؟پسر من دوساله ست.هیچ اطلاعی ندارم.سوند هم میخواد؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
اجازه بگیر از دکتر که توی بغلت بی هوشش کن که کمتر گریه و زاری کنه از ترس تنهایی توی یه جای غریب. پسرم فتقش عمل شده.
آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
2804
توی 7 ماهگی دم در اتاق عمل ازم گرفتنش ،زمان عمل تقریبا 45 دقیقه بود،یه ربع هم تو ریکاوری بود،توی اون یه ساعت مردم و زنده شدم،بعدم لخت و پیچیده تو ملافه های اتاق عمل و خواب آلود تحویلم دادن،البته این قسمت بدش بود ،ولی خدا رو شکر الان عالیه،یه شب هم خوابیدیم بیمارستان که چون مواد بیهوشی تو بدنش بود اصلا مشکلی نداشت
2805
2801