لی_لی302 مدیر عضویت: 1390/08/28 تعداد پست: 672 عنوان کسی بوده 4 روز به پری مونده بی بی چک مثبت شده باشه؟؟؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 121102 بازدید | 109 پست من پری هام 31 الی 33 روزه است. یک سری علائم دارم مثل ترشی معده می خواستم ببینم مال بارداری یا نه به نظرتون 4 روز مونده به پری نشون میده از بی بی وندفو می خوام استفاده کنم؟ 1391/04/14 | 13:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_نیستم1 عضویت: 1396/03/16 تعداد پست: 8671 ایشالا ک باردار باشی عزیزم اگر با منی.که ممنون از دعای قشنگت.انشالله خودتم آزمایش میدی تاپیکم میزنی تیکر خوشگلم میزاری😗 به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉 ابن سینا
okra عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 186 تا جایی که اطلاعات۸ساله من قد میده.بیخود حتی هاله محوم نمیندازه خدا از زبونت بشنوه...ایشالاعلائم هم یکی دوتا دارم خودمو زدم بیخیالی ولی ته دلم یواشکی بهش فکر میکنم و میترسم
okra عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 186 اگر با منی.که ممنون از دعای قشنگت.انشالله خودتم آزمایش میدی تاپیکم میزنی تیکر خوشگلم میزاری😗 بله باشما بودم عزیزمانشالله...خدا همه رو حاجت روا کنه
arthur عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 12712 من الان دقیقا۲روزم تاخیر داشتم.همیشه هم روز اول که شروع میشد درد داشتم اما اینبار قبلش درد وحشتناک ا ... انشالله بزودی نی نی بیاد تودلت عزیزم .من کم کاری تیرویید دارم و قرص مصرف میکنم اینماه دوباراقدام کردم متاسفانه دچار عفونت شدم نشداقدام کنم بنظرتون میشه امیدی داشته باشم ۴روز مونده تا موعدم .هیچ علایمی ندارم ن از پری ن حاملگی امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
مامان_نیستم1 عضویت: 1396/03/16 تعداد پست: 8671 خدا از زبونت بشنوه...ایشالا علائم هم یکی دوتا دارم خودمو زدم بیخیالی ولی ته دلم یواشکی بهش فکر میکن ... نمیشه بیخیال بود.مخصوصا چند روز آخر دیگه محاله.اینقد فکر ادم درگیر میشه که کلی علائمو دردای عجیبم میگیره به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉 ابن سینا
حدیث_جون1 عضویت: 1396/02/02 تعداد پست: 196 تا جایی که اطلاعات۸ساله من قد میده.بیخود حتی هاله محوم نمیندازه ۸ساله منتظری؟
مامان_نیستم1 عضویت: 1396/03/16 تعداد پست: 8671 انشالله بزودی نی نی بیاد تودلت عزیزم .من کم کاری تیرویید دارم و قرص مصرف میکنم اینماه دوباراقدام کرد ... مرسی عزیزم.قسمت هممون.منم تمام هفته جز دوروز یه قرص میخورم.تحت کنترله به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉 ابن سینا
مامان_نیستم1 عضویت: 1396/03/16 تعداد پست: 8671 ۸ساله منتظری؟ بله عزیزم. به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉 ابن سینا
arthur عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 12712 بی بی چک چندتا توپاکتی که میخرید داره فقط یدونه داره؟؟بیبی چک نواری؟ امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
حدیث_جون1 عضویت: 1396/02/02 تعداد پست: 196 بله عزیزم. برات از خدا میخوام زود_زود_زود_زود دلتو با بخشیدن یه نی نی سالم وصالح شاد کنه
forozn عضویت: 1396/07/28 تعداد پست: 20 من دقیقا ۴روز قبل پری بیبیم مثبت شد من شوهرم دو دونه بی بی چک خریده ولی چون ماهای قبل همش منفی میشد دیگه مسترسم استفاده کنم میترسم بازم بخوره تو ذوقم
ordibehshti عضویت: 1396/09/16 تعداد پست: 163 من امروز چهار روز مونده پریم بی بی زدم مثبت شد دوتا خط پررررنگگ...برام دعا کنبد یه ساله منتظرم
sin_sin_هانا عضویت: 1396/10/17 تعداد پست: 295 من امروز چهار روز مونده پریم بی بی زدم مثبت شد دوتا خط پررررنگگ...برام دعا کنبد یه ساله منتظرم پس مامان شهریوری مبارکهههههه
nazanin888888 عضویت: 1396/08/25 تعداد پست: 3873 سلام امرور ٢٣ پرى ام نشون ميده فردا صبح بى بى بزارم خدایا شکرت