2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اذیت نمیشی؟موقع اشک‌اومدن؟چند وقت یکبار عوضش میکنید ینی حس بد به ادم نمیده انگاری یه چیزی تو‌چ ...

نه فقط وقتی میذارم توچشم ممکنه یذره اشک بیاد همیشه نمیذارم وقتایی که جایی میرم نمیخام عینکمو بذارم  سالانس 

حس بدیم بهم نمیده تو طول روز یادم میره توچشممه 

🤍

سلام عزیزم ببخشین شما گفتین مادرتون عمل دیسک و تنگی نخاع داشتن و الان در صحت کامل به سر میبرن، میشه بگین کجا عمل کردن و اینکه پلاتین گذاشتن؟ بیمه تکمیلی داشتین هزینه؟ 

سلام عزیزم ببخشین شما گفتین مادرتون عمل دیسک و تنگی نخاع داشتن و الان در صحت کامل به سر میبرن، میشه ...

سلام وقت بخیر  الان اره حالم خوبه و اینکه من کرمانم بیمارستان پیامبر اعظم عمل کردم بیمه تامین اجتماعی رایگان شد و یک میلیون پول کمربند دادم...من پلاتین لازم بودم اما دکتر فوق العاده بود رئیس بیمارستان ارتش کرمان دکتر کامیاب چون جوان بودم گفت حیفه و پلاتین نزاشت اما الان خداروشکر حالم خوبه فقط چون خونم پله داره سر پله خیلی اذیت میشم...و چهار زانو و نشستن روی زمینو به هیچ وجه نمیتونم چون در سر حد مرگ کمرم درد میگیره و دکتر گفت ک ممنوعه اما خداروشکر حالم خوبه

سلام وقت بخیر  الان اره حالم خوبه و اینکه من کرمانم بیمارستان پیامبر اعظم عمل کردم بیمه تامین ا ...

خداروشکر که حالتون خوبه عزیزم، مراعات کنین ک دیگه اصن درد نکشین، از هر پله که بالا میرین یک دقیقه مکث داشته باشین، انشاالله همیشه سلامت باشین، 

مادر من نیاز به عمل داره تنگی نخاع و دیسک بیرون زده وقتی ایستاده میشه خیلی درد میگیره، الان راضی به عمل شده با وجود ترسی که داشت، متأسفانه چون هزینش زیاده داریم به تعلیل میندازیم عملشون، ممنون ک جواب دادین 🌹 

خداروشکر که حالتون خوبه عزیزم، مراعات کنین ک دیگه اصن درد نکشین، از هر پله که بالا میرین یک دقیقه مک ...

ما بیمه تامین اجتماعی چون نیستیم هزینه 100 میلیون میشه، 40 میلیون فقط پول پلاتین

خداروشکر که حالتون خوبه عزیزم، مراعات کنین ک دیگه اصن درد نکشین، از هر پله که بالا میرین یک دقیقه مک ...

ممنونم عزیزم فک‌کنم بیمارستان خصوصی میرن اخه یکسالو نیم پیشم به من گفتن هزینه تو بیمارستان خصوصی ۶۰ میلیونه اما بخاطر پول و‌دکتر خوبم‌رفتم دولتی انشالله زودی پول جور شه مادرتون به خوبی عمل شه و اشنالله درد نکشن واقعا بنده خدا میفهمم چه دردی تحمل میکنه