2777
2789

این ماه۱۰ مهر پریودشدم همیشه ترشح سفید داشتم اما دوروزی هس متوجه شدم ترشحم قهوه ای هس 

بعد از پریودیم تا امروز فقط یکبار رابطه داشتم اونم طبیعی جلوگیری کردیم(عقدم)

عذرخاهی میکنم بابت عکس به هیچ کسی نمیتونم بگم میترسم

به بیبی چک درستی ندارم فعلا

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید بی بی بذاری یک هفته بعد موعد. 

هنوز موعد پریودیم نرسیده

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

ببخشید که اینو میگم واقعا نمیشد نگم

شما قبل از اینکه ازدواج کنی نمیدونستی که طبیعی جلوگیری محسوب نمیشه خودش یه نوع اقدامه ؟

و اینکه وقتی میدونید اگه باردار بشید بد میشه چرا سفت و سخت جلوگیری نمیکنید؟ من موندم واقعا

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

من فکر کردم عکس بی بی چکه وگرنه باز نمیکردم تاپیکو

من عذرخاهی کردم 

چرا تو عقد این کارها رو میکنید؟ 

کلی دختر تو عقد حامله شدند و عذاب و خجالت کشیدند. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

ترشحت هیچ چیز نیست شاید یک عفونت خفیف باشه

خدا خیرت بده ازترس میلرزم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 22 دقیقه پیش
2791
2779
2792