2777
2789
عنوان

رفت...

161 بازدید | 27 پست

تموم شد،اومدم منو عاشق خودش کرد اخرم برای ماله دنیا منو کنار گذاشت.بهش گفتم نمیتونم جهاز بدم گفت من نمیتونم با شرایطای تو کنار بیام دنبال یکی باش ک اینارو قبول کنه،اونوقت خودش تو روستا زندگی میکنه من بهش گفتم همجوره پات وایمیسم اشکالی نداره میام روستا ولی اون منو بخاطره چهارتا تیکه لوازم خونه کنار گذاشت من ک نگفتم نمیدم بالاخره جهاز از اینور اونور جور میشد، تو لیاقت این عشقو نداشتی حالا از روستای خودتون ی دختر بگیر ک کامیون کامیون برات جهاز بیاره من از سرتم زیادی بودم بدبخت

ناراحتیم برای اینه ک منو برای چیزای بی ارزش از دست داد منی ک اون همه گزینه ی خوب برام بودو بخاطره این پسشون زدم،خدایا گناه من چی بود گناه من اینه ک تو خانواده ی فقیری به دنیا اومدم؟

هزارمین کاربری   تعلیق نکن دیگه سیمکارت ندارم☹️

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

یعنی از شهر بری روستا؟! میخواستی افسردگی بگیری؟باید خداروشکر کنی با این شخصیتی که داشت نشد احتمالا م ...

اره تازه مامانش گفته بود از کجا معلوم این دختر باشه

هزارمین کاربری   تعلیق نکن دیگه سیمکارت ندارم☹️