2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون روز یکی رو سایت دیوار دیدم یه خانمه میخواست واسه یوتیوبری و کارهای دوربینی و نتی؛ بزار ببینم می تونم شماره اش رو پیدا کنم.

کاربر قدیمی _____________ لینک مال من نیست جریان داره     goftino.com/c/QSL5Nk
عزیزم کار تو اینا خیلی سخته هیچوقت کارو نمیدن ما

دوستم داره کار میکنه سفارش میده خودشون برا مشتری ارسال میکنن میگفت خیلی خوبه حیف شوهرم نمیذاره من انجام بدم

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
والا من خودم یه هفته سفارش گرفتم از کارلنسر  نمیدونم چی بگم

مگه این سایت ها مثل پونیشا نیستن که باید درخواست بدی شاید از بین ۱۰ نفر، صاحب کار تورو قبول کنه که کارشو انجام بدی؟ یا نه پروژها آمادن باید فقط برم بگیرم انجام بدم و بهشون تحویل بدم؟

دوستم داره کار میکنه سفارش میده خودشون برا مشتری ارسال میکنن میگفت خیلی خوبه حیف شوهرم نمیذاره من ان ...

چه کارهایی؟ باید مهارتی بلد باشیم؟ با موبایل هم میشه؟

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫
چه کارهایی؟ باید مهارتی بلد باشیم؟ با موبایل هم میشه؟

نه دوستم که مهارتی بلد نبود محصولات مشاور و تبلیغ میکنه سفارش میگیره آدرس و مبلغ و میزنه برا مشاور مشاور میفرسته

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم
نه دوستم که مهارتی بلد نبود محصولات مشاور و تبلیغ میکنه سفارش میگیره آدرس و مبلغ و میزنه برا مشاور م ...

من کارلنسر رو دیدم اینطوری نبود که

نه دوستم که مهارتی بلد نبود محصولات مشاور و تبلیغ میکنه سفارش میگیره آدرس و مبلغ و میزنه برا مشاور م ...

چجوری تبلیغ میکنه