2777
2789
عنوان

کنکوریا

253 بازدید | 10 پست

برای منبع اول کنکور ریاضی چی بگیرم؟؟؟؟ 

برای شروع از صفر میخواهم حس میکنم همش دلشوره دارم که دیر دارم تهیه میکنم به کنکور نرسم وسواس پیدا کردم حتماً نو باشه از یک طرفی کتابا خیلی گرون شده نتونستم تا الان تهیه کنم دسته دوم هم واقعاً نمی‌دونم خوبه وسواس پیدا کردن یا نه هی شک دارم که از نظر محتوا فرق داشته باشند

دوستان نظرتون راجب این کتاباا بگید اگه هم کتابی دیگه هرچیزی دیگه مدنظرتون بگیدددد و این کتاباا از نظر محتوا بین چاپ 402 ,401 و 400 فرق کردند؟؟؟ برای کنکور 403  مناسبه خوبههه؟؟؟

حسابان جامع میکرو طلایی گاج یا حسابان و ریاضی جامع خیلی سبز؟؟

هندسه جامع خیلی سبز یا هندسه دوجلدی جامع میکرو قرن جدید گاج؟؟

یا هندسه های تک پایه خیلی سبز یا هندسه های تک پایه گاج؟؟

گسسته و آمار ؟؟؟

شیمی؟؟ شیمی جامع خیلی سبز خوبه؟؟ بعد شیمی بنظرم خیلی پراکنده است برای مسائل شیمی و شیمی آلی جدا کتاب تهیه کنم؟ 

لقمه ها خوبن؟؟؟

یک سری کتاب جیبی هستند مفاهیم و حفظیات و این ها چین؟ این ها هم لازمه بگیرم؟؟بدرد می‌خورند؟؟؟

کتاب جیبی دیگه برای درس های دیگه هم هس که نیاز باشه تهیه کنم؟؟؟؟

ببخشید یکم طولانی شد ولی کسی هست از این ها استفاده کرده باشه راضی باشه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین برای هرسال باید مشخص کنی یعنی برای کنکور ۴۰۳

دهم باید۴۰۰ باشه

یازدهم چ ۴۰۱

دوازدهم چ ۴۰۲

تغییرات رو نگا میکنی و بر اساس این‌کتاب میخری

مثلا من یک کتاب داشتم ریاضی جامع حدود از سه سال پیش بود ولی نگا کردم ریاضی تو این سه سال تغییرات نداشت استفاده کردم

کز دیو و دد ملولم  و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 /  به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را .  .  🌱کاربری دست دو نفره
ببین برای هرسال باید مشخص کنی یعنی برای کنکور ۴۰۳ دهم باید۴۰۰ باشه یازدهم چ ۴۰۱ دوازدهم چ ۴۰۲ تغ ...

هاا؟ کتاب درسی بررسی کنم تغییر نکرده باشه؟؟ یا کتاب تست ها رو ولی کتاب تست ها کتاب تست ها محتواشون هیچ فرقی با چاپ های قبلی اش یعنی نداره؟؟

هاا؟ کتاب درسی بررسی کنم تغییر نکرده باشه؟؟ یا کتاب تست ها رو ولی کتاب تست ها کتاب تست ها محتواشون ه ...

عزیزم تو گوگل سرچ کن تغییرات کتب کنکور ریاضی از ۴۰۲ به ۴۰۳

یکم پیچیدس ولی کلی میگم نگا کتاب کارو از رو کتاب نوشتن پس تغییرات هردو یک جوره

بعدم نمیخواد تو یک ساعت سال به سال نگا کنی خیلی از سایت ها انجام دادن و مشخص کردن صفحاتی رو که تغییر کرده

کز دیو و دد ملولم  و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 /  به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را .  .  🌱کاربری دست دو نفره

اگر تغییرات نداشته باشه پس محتوا یکیه

اگم در حد چندصفحه بود مورد ندارد خودت وارد کتاب کارت میکنی تغییرات رو 

ولی اگه خیلی زیاد بود بهتره بیخیال بشی