2777
2789
عنوان

تصادف

128 بازدید | 6 پست

اول اینکه تو رو خدا تو رو خدا تو رو خدا نزارین برادر یا پسرتون سوار موتور بشه 

چند روز پیش داداشم تصادف کرده با موتور

پوست دست و پاش کامل رفته 

بعضی جا زخم عمیق تره بعضی جاها سطحیه

دکتر نرفته 

خودمون یه شب در میون با بتادین شست و شو میدیم زخمارو 

و شب هم تتراسایکلین میزنیم و باند میزنیم تا ظهر 

ظهر بازش میکنیم که هوا بخوره تا شب 

ولی زخماش تا 2،3 ساعت خیلی میسوزه وقتی پماد میزنیم در حدیه که میخواد گریه کنه

تو رو خدا اگر کسی بلده بگه که چیکار کنیم زودتر خوب شه یا حداقل کمتر بسوزه یا اگر روش مراقبتمون اشتباهه بگین🙏 

شوهر من دو بار به شدت‌ تصادف کرده تو یکیش دوستش فوت کرده خودش راهی بیمارستان زخمای شدید(دوستش رانندگی میکرد با موتور همسرم) ولی عبرت نشده براش عاشق موتور سواری هست اینجور پسرا دست از سر موتور نمی کشن داداشت خوب بشه زخم هاش یادش میره 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

بعدشم تصادف موتور ماشین نداره پیش میاد 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من دو بار به شدت‌ تصادف کرده تو یکیش دوستش فوت کرده خودش راهی بیمارستان زخمای شدید(دوستش رانندگ ...

والا من داداشم 16 سالشه و عاشق سرعته 

هی به بابام میگیم موتور نده دستش میگه یواش میره

جلوی بابام یواش میره وقتی بابام نیست تند میره 

بابامم گوش نمیگرفت بهش موتور داد الان هم خودش داغونه هم موتوره کلا  پوکیده

والا من داداشم 16 سالشه و عاشق سرعته  هی به بابام میگیم موتور نده دستش میگه یواش میره جلوی با ...

وای خب سن داداشت کمه  پس مشکل پدرت هست باید بزاره گواهی نامه بگیره بعد با احتیاط رانندگی کنه 

وای خب سن داداشت کمه  پس مشکل پدرت هست باید بزاره گواهی نامه بگیره بعد با احتیاط رانندگی کنه&nb ...

اره شوق موتور داشت که دیگه با این تصادفی که کرد دیگه نداره