2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

کلا اخمو و زبون دراز میشن دست و پاشونم همش ب در دیوار میخوره گاهی هم پس گردن بقیه یکم ک از بلوغشون بگذره احتمالا بهتر میشن داداش منم این مدلی بود از در میامد تو میگفت چاقالوی من کو😐😐منو میگفت 

یعنی مثل خروس جنگی آماده ی جنگن 

سریع لج میکنن و میخوان بگن که خیلی زور دارن و حرف حرف خودشونه 

ولی با مهربونی و سیاست میشه خمیر تو دستت

نروی از سرم تا نفس آخرم ای غم پنهان من*اول مهر هست و داغ کودکان میناب 💔😭ما برا میناب سوختیم هم برا بچه هاشون هم برا مادراشون 💔💔💔 واقعا نمی تونم درخواست های دوستی رو جواب بدم پس لطفا درخواست ندید

باز خداروشکر که بهتر شده...پسر من خیلی بداخلاقه

هنوزم غرغرو هستا مثلا رو غذا خیلی حساسه غذاش خیلی خوشمزه باید باشه وگرنه پدرمونو‌ در میاره...روزی هزار بار بهش میگم بیچاره زنتتتتتت

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
باز خداروشکر که بهتر شده...پسر من خیلی بداخلاقه

چند سالشه

نروی از سرم تا نفس آخرم ای غم پنهان من*اول مهر هست و داغ کودکان میناب 💔😭ما برا میناب سوختیم هم برا بچه هاشون هم برا مادراشون 💔💔💔 واقعا نمی تونم درخواست های دوستی رو جواب بدم پس لطفا درخواست ندید

۱۵ سالشه

خدا حفظش کنه منم پسرم ۱۴ سالشه 

هنوزم غرغرو هستا مثلا رو غذا خیلی حساسه غذاش خیلی خوشمزه باید باشه وگرنه پدرمونو‌ در میاره...روزی هز ...

برا زناشون خوب میشن نکه بگی بخاطر خانومس بحاطر قیمت مواد غذاییه جلوشون هرچی بزارن میخورن به به هم میکنن😂😂

برا زناشون خوب میشن نکه بگی بخاطر خانومس بحاطر قیمت مواد غذاییه جلوشون هرچی بزارن میخورن به به هم می ...

ان شالله که اینحوری باشه🤣 والا اگه برا زنشم همین رفتار رو داشته باشه سر یه ماه پسش میاره😁

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟