2777
2789
عنوان

سیرابی به سبک طباخی ها کسی بلده

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 33 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه جالب منم نمیدونستم 

یه تایمی اره بدش دیگه نمیشه ویرایش کرد انگار 1 دقیقه 

بیرونی ها با کشک سرو میکنن ؟ 

من تو اش دوغ محلیمون یا اش ترخینه میریزم شوهرم دوست نداره نباشه من درست  می کنم میخورم

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................

بترکانید لطفا. (گزارش بزنید.)

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

یه تایمی اره بدش دیگه نمیشه ویرایش کرد انگار 1 دقیقه  بیرونی ها با کشک سرو میکنن ؟  م ...

نه بیرونی ها چیز خاصی توش نیست فقط سیرابی و آبش هست با آبلیمو و سرکه سرو می کنن که بنا به سلیقه با هر کدوم دوست داری میخوری ،اتفاقا ما هم تو آش ترخینه و جو هم می ریزیم خوشمزه میشه

گزارش زدم براتون 

ممنون. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

زودپز بپزین مغز پخت میشه 

اول بزارین بجوشه کفشو بگیرین بشورین بعد یکم زردچوبه بریزین پیاز نخود و جو با استخوان (قلم)آخر سرم دوس داشتین لیمو بزنین خیلی خوب میشه این روش 

البته نخودش باید کم باشه

یه مدل دیگم بعد کف گیری بزارین کامل بپزه بعد پخت با پیاز داغ و روغن و رب و زردچوبه و ادویه میتونین تفت بدین لوبیا بریزین آلوچه و آلو خشک هم دوس داشتین اضافه کنین بعد یکم آب بریزین جوش بیاد غلیظ بشه به اصطلاح لعاب دار بعد نوش جان کنین 

❤🤍❤