2777
2789
عنوان

واسه گلودردچی خوبه

114 بازدید | 15 پست

دخترم۵ماهشه نمیخوام اونم مریض شه گاهی یادم میره میبوسمش یدفعه اینطوری شدم امروز

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

کاش ننه ماهم یادش میرفت میبوسید مارو

راستی بچه رو بوس نکن اصلا ن بخاطر بیماری چون جوش میزنه صورتش

اگه بی گناه باشم و ببرنم بالای دار ثابت نمیکنم بی گناهم، خستمه حوصله ندارم از خودم دفاع کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش ننه ماهم یادش میرفت میبوسید مارو راستی بچه رو بوس نکن اصلا ن بخاطر بیماری چون جوش میزنه صورتش

صورتشو نمیبوسم دست وپاهاشو😁

صورتشو نمیبوسم دست وپاهاشو😁

اخیی بیار منم ببوسم دلم خاس خیلی گوگولی و نرمهههه

اگه بی گناه باشم و ببرنم بالای دار ثابت نمیکنم بی گناهم، خستمه حوصله ندارم از خودم دفاع کنم
فداااات فقط یادت نره پشت گوش اندازی سه باردرروزقرقره کن خوب میشی

انشالله،چون شدید شه باقرص واینا خوب نمیشه باید حتما سرم وامپول بزنم که وقتشو ندارم

شربت عسل وابلیمو توی اب ولرم درست کن بخور

بجای اب اویشن هم باشه خوبه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

شربت عسل وابلیمو توی اب ولرم درست کن بخور بجای اب اویشن هم باشه خوبه

ممنون گلم فردا عسل میخرم ودرست میکنم