2777
2789
عنوان

بچها يه بهونه بدين كه كات كنم

250 بازدید | 19 پست

توي تاپيك قبليم گفتم چرا و تصميم گرفتم كه بيشتر از اين كش دارش نكنم كه بعدا سخت بشه الان فقط نميدونم چجوري بهش بگم و گفتم ب هيچ وجه نميخام خانوادمو بگم

اینکه با بهونه الکی کات کنی در حق طرف ظلمه بهتره رک بهش بگی نمیشه با هم باشید و تامام 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون دلیل خودتو بگو چرا بهونه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
خب راستشو بگو بهش  بگو اختلاف اعتقادی داریم بعدش میرسه بخانوادگی و فرهنگی

اينطوري به اين راحتي ول نميكنه ميگه من مشكلي ندارم خانوادتم اوكي ميشن اينظوري هيج جوره راضي نميشه بخاطر همين ميگم بهونه 

اينطوري به اين راحتي ول نميكنه ميگه من مشكلي ندارم خانوادتم اوكي ميشن اينظوري هيج جوره راضي نميشه بخ ...

الان بهش بگم بخاطر كار گذشته ديگه بهت حسي ندارم يا اعتماد ندارم و اينا خيلي راحت تر قبول ميكنه

يعني ميگيد برم بگم كه من خانوادم با خانوادت مشكل دارن و اينا  نميگه تو اين يه سالو نيم چه غلطي ...

خب دلیلت این اینه واقعا تو این یه سالونیم چ غلطی میکردی؟ 

خدایا سخته بدونم میبینی و ساکتی!! 
اينطوري به اين راحتي ول نميكنه ميگه من مشكلي ندارم خانوادتم اوكي ميشن اينظوري هيج جوره راضي نميشه بخ ...

خب یهوویی ک نمیشه بگی نمیخام 

خودتو تو رابطه سرد نشون بده 

باهاش گرم برخورد نکن 

خودش خسته میشه ازت 

ترخدا بازی ندید حتی شده مثلاً نه اسی برید بگید از یکی دیگه خوشم میاد اما کسی اینجوری رها نکنید

اونم كم منو بازي نداده ها من فقط اخلاق و رفتار الانشو گفتم نه گذشته رو وگرنه اگر بگم همتون ميگين چرا اون موقع كات نكردي😂🙄

خب یهوویی ک نمیشه بگی نمیخام  خودتو تو رابطه سرد نشون بده  باهاش گرم برخورد نکن  خ ...

ادمي نيست كه بيخيال شه

به روم مياره ازم توضيح ميخاد چرا اينطوري شدي مشكلت چيه ولي فكر خوبيه اما حداقل دوماهي طول ميكشه 

اونم كم منو بازي نداده ها من فقط اخلاق و رفتار الانشو گفتم نه گذشته رو وگرنه اگر بگم همتون ميگين چرا ...

بازم تو شرف داشته باش بازی نده هیچ وقت از کلمه اونم خوشم نیومد تو تویی اکه قرار باشه اون باشی پس هیچی دیکه