2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خدایا میدونستم همتون اینو میگین حالا جدی یه چیز دیگه بگید

نیکی و پرسش

غذای مورد علاقشو بزار و با هم بزنید برقصید و اینا کلا مردا خیلی توقعی ندارن

گیرم که فردا سپیده سر زند و روزگار به کام شود، با غم آنها که برای ما جان دادند چه باید کرد؟ از کتاب قصه نسل ما خون جاری میشود

خب خودت می‌دونی بیشتر چی خوشحالش می‌کنه، از بین همونا یه ایده دربیار.

-مثلا می‌تونی یه ویلا استخردار کرایه کنی واسه یه شب و ببریش اونجا کلی آب بازی و رقص و موزیک و تولد بازی، خیلی خوش می‌گذره.

-یا می‌تونی با این تورای یه روزه که با اتوبوسه ببریش سفر. خیلی خوش می‌گذره، همه‌ش خنده و بزن برقصه. با ماشین خودتون هم البته می‌شه سفر یه روزه ببریش شهرای اطراف.

-تولد سورپرایزی تو کافه و رستوران هم که همیشه جوابه.

-اهل کوه و طبیعت هم اگر هستین تا هنوز زیاد سرد نشده می‌شه رفت، خیلی خوش می‌گذره .بالای کوه یا طبیعت اطراف شهرتون مثل رودخونه یا فضای سبز که یه کم دنج‌تر و آروم‌تر باشه هم خیلی خوبه.

-می‌تونی یه تئاتر طنز ببریش کلی بخنده بعدش شام ببریش رستوران و تولد بازی.

-اگر هم می‌خوای حتما توی خونه باشه می‌تونی یه کلیپ از عکس و فیلمای بچگی تا حالاش درست کنی با تم طنز و یه موزیک بامزه، کلی می‌خندین. اهل بازی اگه هستین مثلا پانتومیم یا بورد گیم دو نفره بازی کنین. اگر هم اهل فیلمه یه فیلم کمدی خوب که ندیده باشه دانلود کن با هم ببینین و بخندین.

این بود انشای من😁😍

برای حسرت یه زندگی معمولی...
2790
2823
2791
2779
2792