2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 48 پست

توکل به خدا کن منم میترسیدم ، اره درد داره اما به خودم گفتم اینهمه ادم تو دنیا بچه به دنیا اوردن منم یکیشون بعد هم لذت بچه دار شدن یه عمره  و درد زایمان چند ساعت

اللهم عجل لولیک الفرج 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از سقط چقدر دردناک تره؟

نمیدونم سقط نکردم ولی فک کنم عین همن تو جفتش میمیری ولی زنده ی

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  
نمیدونم سقط نکردم ولی فک کنم عین همن تو جفتش میمیری ولی زنده ی

من ۳تا سقط داشتم گفتم شاید بتونم زایمان طبیعی کنم هنوز نتونستم تصمیم بگیرم چیزی به زایمانم نمونده🥲

عشقا واسه حاجتم یه صلوات بفرستید💕
چطوریه میشه بگی مثن کجای ادم درد میگیره

من خودم مجردم 

ولی خواهرم زمان زایمانش میگفت کناریم طبیعی بود از درد موهاشو میکند گفت مثل چی درد میکشید 

من خواهرم از کمر ب پایین بی حس بود کلا خیلی راضی بود 

چطوریه میشه بگی مثن کجای ادم درد میگیره

به حدی بهت فشار می‌هد ک قابل توصیف نیست 

بی حال و حوصله ای خوابت میاد درد داری میخوای از آیت وضعیت خلاص شی 

سرم و آمپول آمپول معاینه دهری  بجه به قفسه ی سی‌نت فشار میاره 

جمع و سفت میشه دل‌درد شدید داری میخواد به دنیا بیاد انقدری فشار داره ک نمیشه تحمل کنی ،بعد این همه مکافات و درد تازه سرش بیرون میاد وای از دو طرف سر شونه هاش...

و بچه ک تموم شد جفت مونده .

جونم ک اومد بعدش بخیه  

بخیه درد میگیره هر چند بی حسی تزریق میکنن

بعدشم ک شیر دهی و دستشویی رفتن و خونریزی و ....

من ۳تا سقط داشتم گفتم شاید بتونم زایمان طبیعی کنم هنوز نتونستم تصمیم بگیرم چیزی به زایمانم نمونده🥲

من برگردم عقب بازم طبیعی انتخاب می‌کنم دردش بع اومدن بچه کلا  نیست و نابود میشه آب رو اتیش

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون