2777
2789
عنوان

باباشدنش..

163 بازدید | 12 پست

سلام شبتون بخیر

از زمانی که ۱۷،۱۸سالم بود عاشق یکی شدم که برام مثل و منتها نداشت و همیشه میگفتم فکرنکنم کسی مثل من عاشق باشه اون۹سالونیم بزرگترازمن بود من علاقه مو بهش گفتم گفت اختلاف سنی داریم ولی من بازم خودمو گول میزدم ک عاشقم میشه🥲خلاصه ی روزی فهمیدم اشتباهه اما هنوز عاشق بودم پیام داد گفت هنوزم دوسم داری؟ من چون میدونستم بی فایدس الکی گفتم نه ولی خدا میدونه چ حالی بودم این حرفو زدم💔اونم گفت دوست داشتنت مقطعی بوده خلاصه حلالیت طلبید و رابطه ما درحد همین بود ولی من مث خدا میپرستیدمش تا اینکه چن وقت بعدش ازدواج کرد،قبل عروسی شون تو مراسم شبای قدر زنش همراه مادرشوهرش اینا اومدن کنار ما نشستن و منم کنجکاو بودم اونم خاکی شروع کردیم حرف زدن شماره مو گرفت و بعد اون پیام میدیم هراز گاهی و امشب شنیدم بچه شون بدنیا اومده یه حالیم😊عاشقش نیستم چون دیگه بچه نیستم خوب و بدو تشخیص میدم ولی همش میگم دیگه نمیتونم کسیو مث اون دوست داشته باشم بعد۶سال ک میگذره کسی وارد زندگیم نشد ومنم ازکسی خوشم نمیومد.....خواستم حالمو بگم براتون درسته قسمت هم نبودیم ولی من این روزا رو که ازش بچه داشته باشم رویاپردازی میکردم😊الان من کجا و اون کجا و روزگار کجا... خدایا مصلحتت رو شکر❤️

برا براورده شدن حاجتم صلوات بفرستید😘❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیبگم والا . از قسمت عشق زیادت بهش درکت میکنم ولی از ازدواجو بچه دار شدنش ن . 

هرکی یه قسمتی داره قسمت توام با  اون نبوده . 

ولی متمعن باش یروز ینفر پیدا میشه ک هم تو اونو دوستداری هم اون ترو دوستداره حاصل عشقتونم میشه بچه های قدو نیم قد دورو ورتون   

برای ازدواج منو عشقم یدونه صلوات بفرستید🥲🩷                    🩷اللهم عجل لولیک الفرج🩷

چیبگم والا . از قسمت عشق زیادت بهش درکت میکنم ولی از ازدواجو بچه دار شدنش ن .  هرکی یه قسمتی د ...

من وقتی ازدواج کرد مث قبل ک عاشقش نبودم دیگه عادت کردم ولی مهرش از دلم نمیره چون ی روزی عاشقش بودم امشب از رسم دنیا دلم گرفت ی لحظه 

اون ازت پرسیده هنوز دوس داری اگ میگفتی اره میومد خواستگاریت الان زنش بودی خودت نخاسی    

نه وقتی من دوستش داشتم الان بااونی ک زنشه میگن تورابطه بودن از طریق دانشگاه آشنا شده بودن

من وقتی ازدواج کرد مث قبل ک عاشقش نبودم دیگه عادت کردم ولی مهرش از دلم نمیره چون ی روزی عاشقش بودم ا ...

میفهممت عزیزم . ولی دنیا همینه دیگ  چه میشه کرد 

امیدت ب خدا باشه ناامید نشو

برای ازدواج منو عشقم یدونه صلوات بفرستید🥲🩷                    🩷اللهم عجل لولیک الفرج🩷

دلم برا خودم میسوزه چقدرررر عاشق بودم و اذیت شدم و بلا تکلیف گزاشتم خودمو

از طرفی حسرت اینو ندارم بگم کاری نکردم و حرف دلمو نزدم