2777
2789
عنوان

همسایه روانی

1321 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها 

من بچه ۳.۵ ساله دارم توی خونه بازی میکنه و شاید در روز ۳ بار ۲ دقیقه بدو بدو کنه اونم فقط وقتی ذوق میکنه بیشترم نه به خدا، اونم همش در حال کوبیدن به دیوار در حدی که الان میگی ساختمان خراب شد 

طبقه زیر خودش از کوبیدن ۳ سال پیش فرار کرد بعد مستجر اومد که همش جلو در خونشون بود میگفت شما شیشه انباری ما رو شکستید اونا هم فرار کردن

خلاصه که شوهر من صبح میره سرکار میگه صدای پاهات راه میری مارو دیوونه میکنه 

زنگ زد ۱۱۰ نمیدونم چکار کرده که دوتا گروهبان اومدن پشت در تا منو بترسونه منم درو بستم رو صورت مامورا

فرداش که دیروز باشه رفتم کلانتری به رئیس کلانتری محل گفتم به چه اجازه ای اومدید پشت در واحد ما با مگه ما قاچاقچی یا بدهکاریم خلاصه کلی معذرت خواهی کرد و گفت ۳ تا شکایتی داشتید ۶ بار زنگ که ما اومدیم مگه خاله زنک بازی که پاشیم بیای، گفت ما فکر کردیم درو باز کنیم آدمای خلاف با خالکوبی درو باز میکنن در این حد 

حالا من موندم یه روانی دیوانه که چه کار کنم از دستش؟ 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

والا سرامیک من یکسال نه مبل دارم نه میز غذاخوری

عزیزم اگه خونتون فرش یا موکت نیس شدیدا صدا میره پایین

من روزای اول ک اومدم اپارتمان چندبار با ترس شدید میپریدم بیرون فک میکردم زلزلس😄الان عادت کردم دیگه البته همسایمونم بشدت پرسرو صداست ینی خودشم میگه ولی من هیچوقت نگفتم بهشون..من خودم موکت زدم همه جارو.میزنهارخوری هم نذاشتم همیشه بچه هامم کنترل میکنم سرو صدا نکنن موقع خواب  حالا نمیدونم چقد موفق بودم

...

سلام.مامورباید حکم داشته باشه واگر کسی از شما شکایت کند وباید کتبی به شما از طریق سامانه ابلاغ شه هرکس لباس نظامی بپوشه که نمیتونه بدون حکم وشاکی بیاد شاید مامور نماباشه پس اول دلیل حضور وکارت شناسایی محل خدمت واگر شکایتی باشه قبل از اومدن بهتون ابلاغ میشه .ودرهر صورت اگر هواست وارد شه حکم قضایی ورود درخواست کنید .درهرصورت با قانون بیشتر اشنا باشید.

قاصدک قصه پر غصه ما نوشتن وخواندن ندارد برگرد.....
عزیزم اگه خونتون فرش یا موکت نیس شدیدا صدا میره پایین من روزای اول ک اومدم اپارتمان چندبار با ترس ش ...

من پسر بزرگم که همش پای تبلت و کامپیوتر پسر کوچیک که هر چی ام بهش بگی بدتر لج میکنه بیشترم نشسته یا کارتون میبینه یا ماشین بازی میکنه خیلی خیلی کم گفتم ذوق کنه سرو صدا داره 

والا منم از طبقه بالا صدا زیاد می‌شنوم و واحد روبرو ما هر کی اومد یکسال بود و فرار کرد طبقه بالاش سه تا بچه شیطون داره که فقط همیشه پیش همسایه های دیگه گلگی کردن ولی یکبار نرفتن جلو در خونشون، این دیوانه کرده مارو

سلام.مامورباید حکم داشته باشه واگر کسی از شما شکایت کند وباید کتبی به شما از طریق سامانه ابلاغ شه هر ...

به واقعا از راهنماییتون ممنونم، درست میفرمایید منم دقیقا برای همین رفتم کلانتری و جز عذرخواهی چیزی نشنیدم و کوتاه اومدم، بازم ممنونم ازتون

به واقعا از راهنماییتون ممنونم، درست میفرمایید منم دقیقا برای همین رفتم کلانتری و جز عذرخواهی چیزی ن ...

چه شما مستاجر باشید چه صاحب خانه ملک در اختیار شماست وکسی نمیتونه مزاحمتون بشه اونن طبق مقررات همسایگی تا ۱۲ شرایط ودوم  اینجور مواقع فرار از دست همسایه وجابجایی فایده نداره شما زن هستیدویک مرد اگر توهین وغیره نمود پیگیرش شی تا به التماس بیافته باهر کس مثل خودش

قاصدک قصه پر غصه ما نوشتن وخواندن ندارد برگرد.....
چه شما مستاجر باشید چه صاحب خانه ملک در اختیار شماست وکسی نمیتونه مزاحمتون بشه اونن طبق مقررات همسای ...

کاش مرد بود یه زن دیوانس، زن دیوانه ام آدم میمونه باهاش چطور رفتار کنه، شوهرم میگفت اگر مرد بود میدونستم چطور بشونمش سرجاش والا خیلی نفمهن 

موندیم چکار کنیم ما هم داریم زندگی می‌کنیم نمی‌تونیم ول کنیم بریم 

این جور جاها خدا فقط باید به داد آدم برسه