2777
2789
عنوان

میترسم حسرت به دلم بمونه ...

135 بازدید | 9 پست

میترسم حسرت ازدواج کردن ، خونه خودم و داشتن ، دوست داشتن یکی ... به دلم بمونه 💔 

هر وقت مغازه لوازم خونگی میرم حسرت داشتن وسایل تو خونه خودم به دلم میاد ... 

۲۴ سالمه ها ولی خب به چشمم میبینم که کسی منو دوست نداشته باشه یا اصلا ازدواج نکنم ... 

اون روز تو صف نونوایی از ی خانوم سن بالایی شنیدم که به دوستش می‌گفت من که اصلا عروس نشدم ... با ی خنده ای می‌گفت که انگار سالها این حرف و با غم زده و الان دیگه بی تفاوته ... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر دایی من ۳۰سالگی ازدواج کرد الان دوتا بچه داره 

مگه قراره همه زیر ۲۰ ازدواج کنن 

سرنوشت و موعد هر کسی فرق داره 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
دختر دایی من ۳۰سالگی ازدواج کرد الان دوتا بچه داره  مگه قراره همه زیر ۲۰ ازدواج کنن  سرن ...

وقتی ی چیزی و الان میخوای ،ده سال دیگه بهت بدن چه ذوقی براش داری ؟ هیچی ...‌

حالا زیر بیست که نه ولی قبل از ۲۷ اینا باشه بهتره

منم سن ام بالا هست اش هر وقت این حس می آد سراغم دستمو می زام روی قلب ام و نوازش اش می کنم می گم صبر داشته باش تو را به هر کسی نمی دم و بازوی خودمو می بوسم خیلی ها و به پهنای صورت اشک می ریزم که بالشم خیس می شه بعد رو به حرم خانوم می کنم می گم یا حضرت معصومه هم دردیم ها ، دعامون کن خدا رفیق هر دو دونیام را بده ، بعد می گم خداجونم خودت عشقه هر چی تو بخوای دادی ، چه خوب ندادی هم نکرتم . ولی باز بدی بهتر بعد خدا شاهده خنده ام می گیره قلب ام سبک می شه شما هم امتحان کنید می ارزه . ای خدا می بینی حال خواهرامو منم درد کشیده ام می فهم حالا این ها را خدا جونم یه گوشه چشمی به این ها کن 😢 آرزوی خوشبختی همتونو دارم 

و خدای که همین نزدیکی ست