2777
2789
شما قراره باهاش ازدواج کنی ، من بگم😐 بعد شما باید اول با مادرتون صحبت کنیدیا اگه دارید خواهر و بگی ...

اونا ده بار گفتن یه دحتر خودت انتخاب کن بریم خواستگاری منم نتونستم تاحالا...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطورمگه ینی خوب نیس فامیل؟ولی میگن فامیل گوشتتو بخوره استخونتو دور نمیندازه

اینو نمیدونم ولی ازدواج فامیلی به دو دلیل به درد نمیخوره 

۱. شما فقط خوبیای فامیلاتونو میبینی ، در صورتی ک شاید اون بد خلقی یا بالاخره نقص هایی داشته باشه ، آدمیزاده خب یه کمبودایی داره و شما نمیبینی و ممکنه بعدا دچار مشکل شین 

۲. اگه اختلافی بین تون باشه ، مجبور میشید بخاطر فامیل سکوت کنید و بسوزید و بسازید 

البته این نظر شخصی منه ، ممکنه کسی با نظر من مخالف باشه ..

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

انگار یه تردیدی ترسی چیزی وجودمو گرفته میخوام برم جلو نمیتونم هی میگم نکنه ...

اگه این نکنه بخاطر رفتار و اخلاق طرفه ک حرفی نمیمونه ولی اگه بخاطر بی اعتمادی و شک یا ایده آل گراییه ک اصلا ب جا نیست

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
چطورمگه ینی خوب نیس فامیل؟ولی میگن فامیل گوشتتو بخوره استخونتو دور نمیندازه

نهههه بابااااا... همچین استخونتو خاک میکنه 😅

ولی جدی، چون کوچکترین حرف و بحثی تو فامیل کشیده میشه به خونه شما، مثلا خواهر شما بعنوان مثال با خواهر همین دختر داییتون یه بحث کوچیک کنن، زندگی شما جهنم میشه 

مسائل ژنتیکی برای بچه دار شدن،.... کلا خوب نیست فامیل بنظر من 

وقتی علم‌ کافی برای اظهارنظر نداریم حداقل شعور کافی برای سکوت داشته باشیم ...

اینو نمیدونم ولی ازدواج فامیلی به دو دلیل به درد نمیخوره  ۱. شما فقط خوبیای فامیلاتونو میبینی ...

درسته قبول دارم حرفتونو ولی خب به هر غریبه ای هم نمیشه اعتماد کرد میگیرین چی میگم

اگه این نکنه بخاطر رفتار و اخلاق طرفه ک حرفی نمیمونه ولی اگه بخاطر بی اعتمادی و شک یا ایده آل گراییه ...

بی اعتمادی وشک نیست شاید همین مرض ایده ال گرایی و...هس

درسته قبول دارم حرفتونو ولی خب به هر غریبه ای هم نمیشه اعتماد کرد میگیرین چی میگم

آره ولی من بیشتر نمیتونم به فامیل اطمینان کنم🙂 حالا شما نمیخواد بری با غریبه ازدواج کنی ، دوست آشنا ببینید کی قصد ازدواج داره مثلا 

اگرم نیست ک فعلا بی خیالش بشید 😅🙂

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

نهههه بابااااا... همچین استخونتو خاک میکنه 😅 ولی جدی، چون کوچکترین حرف و بحثی تو فامیل کشیده میشه ...

پس با این حساب باید بیخیال کل فامیل شد اینم که شما میگی راسته بحث بشه هیچی دیگه واویلاس

آره ولی من بیشتر نمیتونم به فامیل اطمینان کنم🙂 حالا شما نمیخواد بری با غریبه ازدواج کنی ، دوست آشنا ...

اینقد بدم‌میاد هرکی میبینه چرا ازدواج نمیکنی اولین سوالی که می پرسن همینه...به بگیم ما پسرا دردمونو اخه 🥲

اینقد بدم‌میاد هرکی میبینه چرا ازدواج نمیکنی اولین سوالی که می پرسن همینه...به بگیم ما پسرا دردمونو ...

😐😐 چرا شما اینقد طلبکاری 

خب میگم زن بگیر میگی بگو تا برم بگیرم

میگم به خانواده بگو میگی گفتن تو خودت پیدا کن

میگم دوست و آشنا میگی همه همینو میپرسن 

خوب شما تا پرس و جو نکنی ، نمیفهمن دردت چیه 

تا نگی دردتو ک نمیفهمن چه دردی داری 

همون فامیلاتونو بچسب اگه خوبن 

ولی بنظرم بهترین گزینه مادر هست ک پسرشو راهنمایی کنه 🥲

😐😐 چرا شما اینقد طلبکاری  خب میگم زن بگیر میگی بگو تا برم بگیرم میگم به خانواده بگو میگی گف ...

نه بابا طلبکار چرااخه 😪🥲بدیش اینه که تموم فامیل ازدواج کردن فقط بچه ها موندن همسن من کسی نیست وگرنه کار اسون تر بود ..

درمورد اولی نمیدونم ولی درمورد دومی،مگه میشه بین این همه آدم دختر مورد علاقه و مناسب ایشون نباشه فق ...

متوجه منظورم نشدی

هنوز عاشق کسی نشده

کسی به دلش ننشسته

رکورد دار تعلیقی نی نی سایت در ایران به دلیل انتقاد و حرف حق