2777
2789
آره گلم استفاده کن شکر گزاری حتما انجام بده قبل خواب بعد خواب 

یکم توضیح میدی چیکار کنم؟من الان کرونا گرفتم .چند دقیقه پیش بدن درد داشتم. بخدا چنوبار گفتم بدن عزیزم متاسفم

لطفا منو ببخش

ممنون

دوست دادم

درد بدنم بقران کم شد.

ولی واسه جذب همسر دلخواه نمیدونم باید چیکار کنم

همه خواسته هامو نوشتم هرروز شکرگزاری میکنم هردوز راجبش مینویسم تابلو درست کردم و ....

نمیدونم چیکار کنم دیگه

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین افکارت باید مثبت باشه نه اینکه این کارها رو انجام بدی بعد شک در دلت راه بدی باید اعتقاد داشته باشی بعد شکر گزاری  مثلا بگو خدایا ممنونم که مرد خوبی نصیبم کردی که تو زندگیم احساس آرامش امنیت کنم  یا خدایا مچکرم همسری نصیبم کردی که عاشقانه منو دوست داره 

ببین افکارت باید مثبت باشه نه اینکه این کارها رو انجام بدی بعد شک در دلت راه بدی باید اعتقاد داشته ب ...

اینا رو میگم. چقدر طول میکشه اتفاق بیفته به نظرت؟

حدیث کسا عالیه بخون  دعای معراج بخون کنارت باشه

میخونم یه دنیا ختم و چله و ذکر و نمازو ....

یعنی خدارو خسته کردم من فکر کنم  

نباید ناامید بشی خیلی زود این بدون که همین الان به آرزوت رسیدی 

شما با این روش ازدواج کردی؟

میخونم یه دنیا ختم و چله و ذکر و نمازو .... یعنی خدارو خسته کردم من فکر کنم    

نه خدا خسته نمیشه صدای بنده خودش گوش کنه اما حکمتی هست خودش میدونه هر بنده ای چه نیازهای داره دخترم  صبر کن تا قسمتت پیدا بشه تا خوشبختت کنه 

نه خدا خسته نمیشه صدای بنده خودش گوش کنه اما حکمتی هست خودش میدونه هر بنده ای چه نیازهای داره دخترم& ...

ممنون. دعا کن برام خیلی ۳۳ سالم شده همهاز مجردیم ناراحتن. خستم کردن

شما با این روش ازدواج کردی؟

من نه من خودم تازه این دورکاری دارم یاد میگیرم البته کدهای کیهانی وثروت ساز دارم دوره میبینم من خیلی معراج میخوندم همراهم بود و خیلی با خدا صحبت میکنم مثل دوست همیشه واقعا کنارم تنهام نزاشته حتی تو شرایط سخت 

من نه من خودم تازه این دورکاری دارم یاد میگیرم البته کدهای کیهانی وثروت ساز دارم دوره میبینم من خیلی ...

چه خوب انشالله منم به ارزوهام برسم