2777
2789
عنوان

درد زونا...

878 بازدید | 14 پست

تاحالا کسی ازخانوادتون توی سن بالا زونا گرفته بابام 15روز زخم هایی ک روبدنش بهترشدن ولی خیلی درد داره بدنش بی حس طبیعی؟ 

🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻

اره مامان بزرگم فک کنم تو ۸۰ خورده ای گرف تا یه سال که میگف خیلی درد دارم حتی الانم با اینکه چندین سال گذشته ولی میگه درد میکنن جاهاشون که البته مامان بزرگم ریه هاشم نشکل داره نمیدونیم از ریه هاشه یا زونا هاش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره مامان بزرگم فک کنم تو ۸۰ خورده ای گرف تا یه سال که میگف خیلی درد دارم حتی الانم با اینکه چندین س ...

بابام60سالش خیلی درد داره فکرکنم بخاطر التهاب عصب هاش 

متاسفانه خیلی دردناکه. تو بزرگسالی و سنین بالا... انشالا پدرتون خیلی زود بهبود پیدا کنن

مرسی عزیزم نمیدونم چی خوبه برای دردش بدنش بی حس شده خیلی ضعیف شده

بابام60سالش خیلی درد داره فکرکنم بخاطر التهاب عصب هاش 

طبیعیه عزیزم سنش خیلی زیادم نیس ایشالا زودتر خوب میشن مامان بزرگ من سنش خیلی زیاد بود 

ولی خب تا یه مدت درد ممکنه داشته باشن و هیچ داروییم اثز انچنانی نداره 

مرسی عزیزم نمیدونم چی خوبه برای دردش بدنش بی حس شده خیلی ضعیف شده

قطعا پزشکشون باید دارو تجویز کنن... من یادم نیست خانمی از نزدیکانم زونا گرفته بودن چه دارویی استفاده میکردن نمیخوام خدای نکرده اطلاعات نادرست داده باشم ...ولی حتما تحت نظر باشن چون تا جایی که یادمه خیلی طولانی شد پروسه درمانشون... 

وای بابای من گرفت بیچاره داغون شد خیای بد بود خیلییی اذیت شد هیلی داخل گوشت بدنشم زخم بود هم خارش داشت بیچاره ناله میزد شب وروز

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
قطعا پزشکشون باید دارو تجویز کنن... من یادم نیست خانمی از نزدیکانم زونا گرفته بودن چه دارویی استفاده ...

دکتررفته امپول پماد قرص ولی خب دردش خوب نشده، بی حسیم اضافه شده بهش

وای بابای من گرفت بیچاره داغون شد خیای بد بود خیلییی اذیت شد هیلی داخل گوشت بدنشم زخم بود هم خارش دا ...

بابای منم اینطوری خیلی لاغرشده دردش تا مغز واستخون میرسه

بابای منم اینطوری خیلی لاغرشده دردش تا مغز واستخون میرسه

دقیقا درد بابای منم اینجور بود بعد چتدسال که میکذره هنوزم میگه یه وقتهایی درد دارم مثلا خونه هست کسی مهمونی نباشه نمیتونه تی شرت اینا بپوشه میگه حای زخمامدمیسوزه باز با اینکه سه سال میگذره یادمه همش یخ میذاشتیم براش ارومش میکرد خیلی عذاب کشید بیچاره بابای منم خیلی لاغر شده بود 

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱