سلام مامانا، دخترم هفت ماهشه تا چند روز پیش دهانه واژنش بسته بود الان دو سه روزه باز شده ولی دختر شبا خیلی گریه میکنه و با جیغ از خواب میپره، بی قراری مال همینه؟ کسی تجریه ای داره؟
شما باید حتما مراجعه کنین پزشک اطفال یا زنان...میدونی الان جدی نگیری چه تبعاتی تو آینده ی دخترت داره...هم چنین باعث عفونت ادراری هم میشه..حتما فردا ببرش
منم دخترم ۸ سالشه چسبندگی بدی گرفته بود چند ماه پیش بردمش دکتر پماد داد زدم باز شد ولی الان بازم چسبندگی گرفته اون پماد هم میگن زیاد بزنی بلوغ زودرس میاره
فردا صبح دارم میبرمش دکتر نگرانش بودم گفت شاید کسی تجربه مشابهی داره
شما میگن چن وقته متوجه شدین ک دهانه رحم بچه بسته شده و تمیز میکردین تا الان باز شده یعنی چن هفته طول کشیده و بچه دکتر نبردین...واقعا چ جوری میتونین ببینین بچه گریه میکنه وکاری نکنین..
واقعا اینجور مسائل و دکتر بردن از نون شب واجبتره..
خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله میشویم وبی صدا میمیریم..
پوشک وگذاشت کنار و با پارچه و لاستیکی بچه رو میبست ،خوب شد
چشم از پنجره بردار....منجی در آینه است....گره اکثر مشکلات ما با کار کردن و قوی کردن عزت نفس و اعتماد ب نفس برطرف میشه،گوش دادن ب دوره های اپلیکیشن پرورش افکار امیر شریفی برای من بسیار کاربردی بود،توصیه میکنم گوش بدین حتما