2777
2789
عنوان

دلت خوشه به چی💔🥲

418 بازدید | 47 پست

دل خوش کنیم به چی 

چرا همه چی یه جوری شده چرت شده همه چی ...شدم ارتش یه نفره با این وجود ضعیف و روح اسیب دیده چقدر تحمل میشه کرد

هیچ ارزشی برامون نمونده هرچیز بی اهمیتی مهم شده هرچیزی مهمی رفته تو حاشیه

آدمای مصنوعی ذهنای مریض و تاریک ...

کجا باید فرار کنیم از اینه همه درد و غم و فشار روحی و مالی و روانی ...از عشقی که سرانجام نداشت اصلا وجود نداشت از زندگی که سامان نگرفت از دلی که خوش نشد ...

‎هه‌ندێک جار حه‌سره‌تی هاتنی که‌سێک تا ئه‌به‌د له‌ دڵدا ده‌مێنێته‌وه‌...💔 ‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

دلم ب عشقم خوشه

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حرف بزن سبک بشی....

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

دلم به خدا خوشه

گویند علی میزده صد وصله به کفشش. ای کاش دل خسته ما کفش علی بود✨در ره لیلی که خطر هاست در آن... شرط اول قدم آن است که مجنون باشی🌾✨.                شهید یوسف الهی مثل برادر منه همون قدر باعث آرامش من🕊️❤️

به طلوع فردا

به گرمای خنده همسرم

به خودم

دوستانم

آغوش مامانم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم