2777
2789
عنوان

اگه به خواستگارم بگم مامانش ....

259 بازدید | 14 پست

مامانش زنگ زد بهم گفت میخواد خصوصی باهام حرف بزنه بعد چون قبلاً خواهرش از طرف مامانش باهام حرف زده تنهایی الان اگه بابام بفهمه اجازه نمیده برم و عصبی میشه حتی ممکنه بهم بزنه 

به نظرتون به خواستگارم بگم به مامانش بگه بیاد محل کارم حرف بزنیم ؟یا ضایس ؟ می‌خوام یه طوری باشه که هم من نرم جایی سبک بشم هم بعدا بابام فهمید بگم من خبر نداشتم اومده یهو 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما خانواده ات رو‌ در جریان بزار حتما

نزار فکر کنن روت کنترل دارن و به خانواده ات دروغ میگی

برای حفط خواستگار از خودت و خانواده ات مایه نزار

بعدا نتیجه بدش رو میبینی

شما خانواده ات رو‌ در جریان بزار حتما نزار فکر کنن روت کنترل دارن و به خانواده ات دروغ میگی برای ح ...

نمیگم به خونوادم نگفتم ک 

به پسرع میگم به مامانش بگه بیاد محل کار 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
اره 

خوبه ؟بدجور نیس ؟

آره خوبه.........................چی میخاد بگه اونم.....................هی خصوصی خصوصی

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

نمیگم به خونوادم نگفتم ک  به پسرع میگم به مامانش بگه بیاد محل کار

گفتی بابام بفهمه اجازه نمیده

بگو اگر اجازه نداد نرو

معنی نداره هر روز یکیشون بخوان تنهایی ببینننت

میتونن با خانواده ات همهاهنگ کنن بیان ببیننت

همینا فردا روز هزار تا حرف درمیارن برات

گفتی بابام بفهمه اجازه نمیده بگو اگر اجازه نداد نرو معنی نداره هر روز یکیشون بخوان تنهایی ببینننت ...

محل کارم که کار دارم باید برم 

میگم به پسره بگم بگه مامانش بیاد اونجوری بابام هم بفهمه مامانش اومده میگم من خبر نداشتم  هان؟

گفتی بابام بفهمه اجازه نمیده بگو اگر اجازه نداد نرو معنی نداره هر روز یکیشون بخوان تنهایی ببینننت ...

با بام بفهمه کلا ممکنه بهم بزنه 

محل کارم که کار دارم باید برم  میگم به پسره بگم بگه مامانش بیاد اونجوری بابام هم بفهمه مامانش ...

خوب گلم منم میگم به بابات بگو

اگر نمیزاره بهشون بگو بابام اجازه نمیده

از بابات حساب ببرن به نفعته

اگر بابات اجازه داد بگو بیاد محل کارت

هر چند به نظرم تو محل کار قرار نذاری بهتره

خوب گلم منم میگم به بابات بگو اگر نمیزاره بهشون بگو بابام اجازه نمیده از بابات حساب ببرن به نفعته ...

چرا قرار نذارم بهتره ؟اخه اومده بودن تحقیق فک کرده بود من هستم باهام حرف بزنه ولی نبودم ینی میگم مدیرم خبر داره 

مطمئن باش اگر بهم بزنه حتما شکی کرده حتما حتما به بابات بگو

پسره خوبه مشکل مادرشه بخاطر مادرش بهم بزنه ؟

پسره خوبه مشکل مادرشه بخاطر مادرش بهم بزنه ؟

عزیزم من خودم هیچ حرف خصوصی با مادرشوهر ندارم ! قبل عقد هم حتی یک کلمه جز احوال پرسی باهاش حرف نزدم ! الان هم معمولی  

تعجبم  ، چه حرف خصوصی دارن ! 

حتما به خونوادت بگو 

Azinammmmmm