2777
2789
عنوان

خانم های شاغل

386 بازدید | 23 پست

سلام خانمای شاغل  میشه راهنمایی چجوری وارد کارشدین کار آزاد یا دولتی ؟ازمون استخدامی دادین یا نه ؟ازمون رو چجوری بخونم قبول شم.رشتم مدیریت هست اما نمی دونم چی کار کنم ؟ممنون میشم کمک کنیم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من آزمون استخدامی قبول شدم بعد چند سال رسمی شدم ولی چه اشتباهی زحمت میکشم آخرش هیچی برام نمیمونه کاش ...

ای وای راس میگی؟

من دارم مراحل استخدام طی می کنم؟

شما کدوم سازمانی؟

Be nice😊

من آزمون استخدامی دادم، سخت نیست باید بخونی

بیشتر از آزمون شفاهی می ترسم و اینه میگن پارتی می خواد نمی دونم باید چی کار کنم خیلی سر درگمی دلم می خواد مستقل باشم .برای بچم آینده خوبی بسازم اما نمی دونم دوباره برم دانشگاه یا برای رشته منم کار هست .

بیشتر از آزمون شفاهی می ترسم و اینه میگن پارتی می خواد نمی دونم باید چی کار کنم خیلی سر درگمی دلم می ...

اصلا پارتی نمیخواد، برای مصاحبه هم میتونی از قبل  مطالعه داشته باشی

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 
من آزمون استخدامی قبول شدم بعد چند سال رسمی شدم ولی چه اشتباهی زحمت میکشم آخرش هیچی برام نمیمونه کاش ...

بهزم خوبه عزیزم منم خیلی دلم میخواد کارمند بشم لاقل سرگرم میشم کمتر فکر می کنم هرچند الان واقعا برای آینده بهش نیاز دارم با این وضعیت اقتصادی احساس می کنم همسرم خیلی بهش فشار میاد

شیراز مدیریت بازرگانی خوندم مدرک ICDLهم دارم تا حدودی هم زبان بلدم اما تا الان به فکر کار کردن نبودم ...

برای همکاران سیستم کارشناس پشتیبانی نرم افزار رزومه بفرست....الکی بگو حسابداری علاقه دارم و به اصول حسابداری مسلطم....قبل از مصاحبه هم خیلی کم اصول حسابداری بخون

برای همکاران سیستم کارشناس پشتیبانی نرم افزار رزومه بفرست....الکی بگو حسابداری علاقه دارم و به اصول ...

تاثیر داره من حسابداری دستی بلدم اما با برنامه تا حالا کار نکردم