خدا وکیلی باید بگید از دست این بچهای دهن گشاد و تاکسیک تو کلاس چیکار کنم ؟ اولش فکر میکنم این مدرسه و کلاسم خوبه بعدش 😐😐💩 چند روزه دیوانه شدم اصلا میخوام از کلاس فرار کنم خیلی بیشعور چیزن...مخصوصا یکی که برادر زاده مدیره خیلی رو مخمه با اون عمش😒💩🤦♀💔 دلم میخوان همشون برن گمشن...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کلا این روزا بین بچه دلیرستانیا آدم پر رو زیاد شده مخصوصا اگه مدرست خاص نباشه ( تیزهوشان یا غ ...
تیزهوشانو نمیدونم ولی غیرانتفاعیا که از همه بدترن کلا این مرفه ها بی درد الان بازم تو کلاسمون خیلی مرفه بی درد داریم فرقی نداره شاید اونجا بدتر باشه با شناختی که دارم در حرف صورت با این جدر ادما اصلا نمیتونم جوش بخورم😐💩😒
کلا این روزا بین بچه دلیرستانیا آدم پر رو زیاد شده مخصوصا اگه مدرست خاص نباشه ( تیزهوشان یا غ ...
یه دختره تو کلاسمون بود پارسال ، از غیرانتفاعی اومده بود.انقدر که این خودشونو میگرفت بجز دوسه نفری که پیشش بودن با اونا بود اونام مثل خودش عن بودن به بقیه محل نمی داد کلا با اون گوه بودنش فکر میکرد از بقیه بالاتره فیس افاده ای بعصیا دارن فکر میکنن دختر پادشاه قوامن💩