2789
عنوان

مدرسه😒💔

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 26 پست
خواهر منم اینجوری بود،مدرسشو عوض کردیم. عوض کن تو هم عزیزم

بابا شاید باورش براتون سخت باشه ولی چرا من هر مدرسه ای میرم همشون شون لشِشونو از یه مدرسه اوردن هموشونم اخلاقاشون ..ه..ه باور کنید..بخداا

باز خداروشکر کن یکی... پارسال چندتا گ.وه بون امسال اضافه شده اون دوسه تا شدن ۱۰ تا..😒🤦‍♀️&nb ...

😂😂

بزرگ شدم ولی اخرش نفهمیدم این بچه هایی همیشه تو سرمون میزدن به کجا رسیدن اخرش؟🌝

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من برعکس هر سال از کلاس راضی هستم جز پنج نفر که اتباع هستن به شدت روی اعصاب هستن،تیم خودشون رو دارن ...

همین تیم خودشون خیلی بده یه فادرسگایی هستن واقعا عصبانیم کردن رو مخن اصلا خیلی ...🤬

مننن خستهههه شدم از امتحانایییی سختتت😓

این یه طرفه اون ک..خلا یه طرف یعنی کاری کردن من عفت کلاممم از دست بدم حالا فردا یه زیرابی بزنم ازشون بعد عین مظلوما میشینم انگار نه انگار😒

بابا شاید باورش براتون سخت باشه ولی چرا من هر مدرسه ای میرم همشون شون لشِشونو از یه مدرسه اوردن هموش ...

کلا این روزا بین بچه دلیرستانیا آدم پر رو زیاد شده 

مخصوصا اگه مدرست خاص نباشه ( تیزهوشان یا غیر انتفاعی خاص) پرش شده از بی ادب و گستاخ و فضول 

من خودمم دوران مدرسه خیلی بچها اذیتم میکردن :) دردناکه، درک میکنم :/

کلا این روزا بین بچه دلیرستانیا آدم پر رو زیاد شده  مخصوصا اگه مدرست خاص نباشه ( تیزهوشان یا غ ...

تیزهوشانو نمیدونم ولی غیرانتفاعیا که از همه بدترن کلا این مرفه ها بی درد الان بازم تو کلاسمون خیلی مرفه بی درد داریم فرقی نداره شاید اونجا بدتر باشه با شناختی که دارم در حرف صورت با این جدر ادما اصلا نمیتونم جوش بخورم😐💩😒

کلا این روزا بین بچه دلیرستانیا آدم پر رو زیاد شده  مخصوصا اگه مدرست خاص نباشه ( تیزهوشان یا غ ...

یه دختره تو کلاسمون بود پارسال ، از غیرانتفاعی اومده بود.انقدر که این خودشونو میگرفت بجز دوسه نفری که پیشش بودن با اونا بود اونام مثل خودش عن بودن به بقیه محل نمی داد  کلا با اون گوه بودنش فکر میکرد از بقیه بالاتره فیس افاده ای بعصیا دارن فکر میکنن دختر پادشاه قوامن💩