2777
2789
عنوان

شام چی دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2720 بازدید | 161 پست
نووش جان ساندویچ خوشمزه ای میشه  باسس فراوان🤪🤪

جات خالی عزیزم 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
تکواندو تا اخر ادامه بدن حیفه نصفه ول بشه به نظرم نباید درباره کلاسی که میریم هم بگیم

اخه پسر بچه ان از تکواندو فقط واسه دعوا استفاده میکنن 

گفتم تغییر جهت بدیم به رقص😂😂😂

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اخه پسر بچه ان از تکواندو فقط واسه دعوا استفاده میکنن  گفتم تغییر جهت بدیم به رقص😂😂😂

خوب کردی دیگ‌نمیفرستی

کلاس بسکتبال هم عالیه بفرستی شون

رقصم عالیه

خیلی خوبه ک بچه هارو از الان کلاس میفرستی  هرچی کم تر تو گوشی باشن بهتره براشون

برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان (عج) دعاکنید🤍خدایا کمکم کن زخمایی که تو قلبمن التیام بیابین جزتو پناهی ندارم🤍شاید منم خوب شدم یه روزی..باوجود زخمام به خودم افتخار میکنم
قربونت

🤍🤍🤍❤

برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان (عج) دعاکنید🤍خدایا کمکم کن زخمایی که تو قلبمن التیام بیابین جزتو پناهی ندارم🤍شاید منم خوب شدم یه روزی..باوجود زخمام به خودم افتخار میکنم
خوب کردی دیگ‌نمیفرستی کلاس بسکتبال هم عالیه بفرستی شون رقصم عالیه خیلی خوبه ک بچه هارو از الان کل ...

الان می‌رن هنوز دوره شون تموم نشده چون هزینه کردم گفتم تااخرش برن واسه دوره بعد ثبت تامشون نمیکنم

بسکتبال خوبه ولی نزدیکمون نیست هزینه سرویسم زیاد میشه 

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
میگی زیر خط فقری خا😂

آهااا ، خب اون برا این بود که اگه وضعیت مالی کسی خوب نیست غصه نخوره ، آدما وقتی ببینن تو یه وضعیت و شرایطی که قرار دارن تنها نیستن دلگرم میشن . 

قبل از این که عاشقم شوی… مرا خوب خوب نگاه کن ، مبادا چیزی از قلم بیفتد که بعدها به چشمت بیاید !
هیچی!! 😭🥹 یک انسان بیش از حد زیر خط فقر !!😭

عزمزمه دعای رزق و روزی و قرآن و زیاد بخون.و همینطور آهنگ و ماهواره هم از تو خونه جمع کن بعدا نتیجه شو میبینی

تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات.خدایا کمکم کن گناه نکنم.الهی و ربی من لی غیرک

عزمزمه دعای رزق و روزی و قرآن و زیاد بخون.و همینطور آهنگ و ماهواره هم از تو خونه جمع کن بعدا نتیجه ش ...

خیلی ممنونم . جدا از اینکه حرف من شوخی بود ، اما شاید باورتون نشه که تو این دوره زمونه من جزو کسایی‌ام که ماهواره تو زندگیم نیست ! البته تو خونه‌م دارم اونم بخاطر مهمون ، اما تو زندگی خودم نیست! تو زندگی من حتی تلویزیون ایرانم نیست! یعنی فقط یه اخبار والسلام.

البته از توجه و لطف شما ممنونم ، چشم حتماً انجام میدم. اما خدارو شکر من زیاده خواه نیستم. 🙏

قبل از این که عاشقم شوی… مرا خوب خوب نگاه کن ، مبادا چیزی از قلم بیفتد که بعدها به چشمت بیاید !