2777
2789
عنوان

شوهر بیخیالم😔

795 بازدید | 60 پست

خانما من شوهرم اصلا از سرکارمیاد درمغازه نمیر ینی شده ساعت  ۱۰‌شبم باشه خودم باید برم بااینکه میدونه منطقمون چقد ادم بد هست. از ی وری هم بش امروز گفتم بیا میخام برم بازار   اصلا نپرسید جرا براجی میخای بری حس میکتم دوسم نداره ک نمیپرسه😔 همیشه هم بم میگ من تفریح نمیتونم ببرمت با دخترم باید برم مثلا پارکی جایی منم نمیرم ک عادتش ندم ب اینکه تنهابگردم😔شمابودین چ فکری میکردیت شوهرای شمام ایطورن ینی؟خواهراش یکبار ندیدم یا هم عروسام بخان تنهابرن جایی  همیشه باهمن😔

من خودم یپاشوهرم  اگربخوام بشینم تاهمسرم بیاد همه کارام ر‌وزمین میمونه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همین بود ولی یه بار خیانت بهش کردم و فهمید داغون شد بهش گفتم یادته همش میگفتی خودت برو من نمیام ...

خوبش کردی بخدا فک کنم الان کلا مطیع شده و حرف گوش کن ولی من نمیتونم خیانت کنم‌خرترازاین حرفام‌همیشه‌ترس دارم خیانت کنم بلایی سرم بیارن

ینی هیچوقت نمیپرس ازت چرا میری چی میخای بخری😔

ریزبه ریز نه  دوتامون عادت داریم تعریف میکنیم چه برنامه ای داریم کجامیریم وبه چه دلیل

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

شوهر منم اینجوریه حالم از بی مسعولیت بودنش بهم میخوره باورت میشه تنها چیزی که برای خونه میخره نونه!!

از هممون هم زیادتر میخوره میوه میارم چارتا چارتا میخوره هی میگه تخمه بیار فلان بیار میگم مگه تخمه خریدی باز از رو نمیره 

چهارمین⁦ کاربری✌️⁩هامونی قیراقا قویدوم، سنی قلبیمن قیراقونا⁦❤️⁩
حتما بهتون خیلی اعتماد داره  بهتون گیر نمیده .فکرای منفی نکنین

بش گفتم زود بیا ک کلیدارو بت بدم میخام برم بازار گف بزار بیام بعد برو گفتم نمیخای بپرسی چرامیخام برم چی میخام بگیرم گف مگ من مث توام گیربدم 😔

منم همین بود ولی یه بار خیانت بهش کردم و فهمید داغون شد بهش گفتم یادته همش میگفتی خودت برو من نمیام ...

واایی خوب تا الان زنده ای دختر 

ما بودیم جرعت نداشتیم اینجوری هم بگیم بهش

هیچ چیز در مورد من الزاما درست نیست😎🫶🏻