خانما من شوهرم اصلا از سرکارمیاد درمغازه نمیر ینی شده ساعت ۱۰شبم باشه خودم باید برم بااینکه میدونه منطقمون چقد ادم بد هست. از ی وری هم بش امروز گفتم بیا میخام برم بازار اصلا نپرسید جرا براجی میخای بری حس میکتم دوسم نداره ک نمیپرسه😔 همیشه هم بم میگ من تفریح نمیتونم ببرمت با دخترم باید برم مثلا پارکی جایی منم نمیرم ک عادتش ندم ب اینکه تنهابگردم😔شمابودین چ فکری میکردیت شوهرای شمام ایطورن ینی؟خواهراش یکبار ندیدم یا هم عروسام بخان تنهابرن جایی همیشه باهمن😔
من خودم یپاشوهرم اگربخوام بشینم تاهمسرم بیاد همه کارام روزمین میمونه
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ریزبه ریز نه دوتامون عادت داریم تعریف میکنیم چه برنامه ای داریم کجامیریم وبه چه دلیل
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖