2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تازه هدیه گرفتم و برنامه ندارم ازش استفاده کنم چون درش رو که باز کردم عطرش پیچید تو‌ کل خونه و همین کافیه برای اینکه از یک محصول با ادعای مراقبت استفاده نکنیم. یا چیز خوب بخریم یا نخوریم و اصلا چیزی نزنیم به صورتمون من روشم اینه و واقعا تا الان با این روش پوستم عالی مونده 

سلام عزیزم من الان نزدیک1 ماهه کرم روز و شب ویتابلا رو دارم استفاده میکنم و واقعا خیلی خوبه،فقط اگر میخوای تهیه کنی حواست باشه از جای معتبر خرید کنی که اصلی باشه، من شماره نمایندگیش رو میزارم خواستی تهیه کنی باهاشون تماس بگیر. چندساله من فقط از ایشون خرید میکنم 09307727680
با تشکر از نی نی سایت 💗🩷💗

سلام عزیزم من الان نزدیک1 ماهه کرم روز و شب ویتابلا رو دارم استفاده میکنم و واقعا خیلی خوبه،فقط اگر ...

اگر خواستی هم میتونی از سایتشون هم خرید کنی که فروشگاه فلووا هستش، تمام محصولات ویتابلا اصلی رو با بهترین قیمت میدن خیالت راحت باشه عزیزم