2777
2789
عنوان

کلاهبرداری

339 بازدید | 24 پست

دیروز یک نفر به مامانم زنگ زده گفته از طرف بانک تو قرعه کشی برنده شدین یه کدی براتون میاد بگین مامانم منم میگه بعد یه کد دیگم که برای ورود به ردبیکاش بوده رو هم میگه که بخونه

من مامانم با اینکه سنیشم زیاد نیست ۴۳ سالشه اما خب از فضای مجازی چیزی سردرنمیاره 

وقتی آخر تلفنش بود دیگه من از اتاقم اومدم بیرون پیامو که دیدم فهمیدم قضیه از چه قراره اشاره کردم که مامانم قطع کنه 

سریع مامانمو فرستادم پولای کارتاشو خالی کنه خودمم دلیت اکانت زدم از تو روبیکاش

مردم همینطور زنگ میزد بعد برداشتم گفت یک کد دیگه براتون اومد بخونین پول واریز کردم براتون منم گفتم نمیخونم اگه واریز کردی نیازی به این کدا نیست گفتم دیگه زنگ نزن

بعدش پیام اومد که ۵۰۰ تومن از کارت برداشته 

خداروشکر کد دومیرو نخوندم وگرنه کل کارتو خالی میکرد

به پلیس فتا هم زنگ زدم گفتن باید بری دادگاه شکایت کنی 

راه دیگه ای نیس زوتر به نتیجه رسید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری با پیام روبیکا پول از کارتتون کشیدن

سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظم‌دهنده‌ها، جامدادی‌ها و کیف‌های لوازم آرایش دست‌ساز درست می‌کنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو می‌کنم تا با همین دست‌های هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانواده‌ام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباس‌های کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت می‌کشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما می‌دید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم می‌رسه و باعث می‌شه لبخند رو لب بچه‌هام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا می‌خواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچه‌هام فرصت شادی می‌دید.https://eitaa.com/arthonardast

کارت همسرمنم هک کردند رفتیم فتا 

چطوری 

سلام مهربانان 🥰من با عشق، نظم‌دهنده‌ها، جامدادی‌ها و کیف‌های لوازم آرایش دست‌ساز درست می‌کنم. کیفیت کارم حرف نداره! ✨ من تمام تلاشم رو می‌کنم تا با همین دست‌های هنرمندم، یه کمکی به چرخ زندگی خانواده‌ام بکنم. راستش رو بخواید، چشمم به لباس‌های کوچولوهام مونده که دیگه براشون کوچیک شدن و حسرت می‌کشم که بتونم براشون لباس نو بخرم... 😔 هر سفارشی که شما می‌دید، انگار یه فرشته نجاته که به دادم می‌رسه و باعث می‌شه لبخند رو لب بچه‌هام ببینم. 😍اگه دلتون یه کار باکیفیت و زیبا می‌خواد، با یه پیام کوچولو بهم بگید تا براتون آماده کنم. ممنون از حمایتتون و اینکه به من و بچه‌هام فرصت شادی می‌دید.https://eitaa.com/arthonardast

خیلیی پر رو بود درسته ۵۰۰ تومن چیزی نیس ولی خب برای همون پول پدر من میره سرکار از ۵ صبح بعد یکی بیاد ...

چرا بیشتر برداشت نکرد

خیلیی پر رو بود درسته ۵۰۰ تومن چیزی نیس ولی خب برای همون پول پدر من میره سرکار از ۵ صبح بعد یکی بیاد ...

گفت ۵۰۰زدم بحساب بهش نگفتی کم شده 

چطوری با پیام روبیکا پول از کارتتون کشیدن

دو تا پیام اومد 

پیام ولی پولو کشید 

اما تو روبیکا هم اومده بود که شاید کل گوشیو هک کنه و دیگه نیازی نباشه ما کدو بخونیم خودش خیلی راحت کل کارتارو خالی کنه