2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

التماس میکنم🙏🙏

تمام بازار های مالی دارای ریسک هستند هم سود دارند هم ضرر

بدون آموزش نباید کلا ورود کنید به بازار های فارکس و بورس و ارز دیجیتال و طلای آب شده و بازار قمار باینری آپشن

آموزش بین ۶ ماه تا یه سال طول میکشه بازم دلیلی بر موفقیت نمیشه یه شبه هم نمیشه پولدار شد برای سود زیاد باید سرمایه زیادیم داشته باشید

حداقل سرمایه مورد نیاز برای شروع هم ۱۰۰۰ دلار هست با ۵۰۰ دلارم میشه ولی توصیه بزرگان این کار ۱۰۰۰ دلار برای شروع هست البته بعد از آموزش کامل و تمرین

با مبالغ ۱ میلیون به بالا هم میشه ولی میشه با احترام میشه خود قول زنی اصلا سودی نداره فقط برا تمرین خوبه

بازم هیچ تضمینی در بازار های مالی وجود نداره

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
تمام بازار های مالی دارای ریسک هستند هم سود دارند هم ضرر بدون آموزش نباید کلا ورود کنید به بازار ها ...

ممنون از راهنماییتون

شما خودتون کار کردید؟ 

هزار دلار ک 50 میلیون میشه، اگه نشد ک خیلی ضرر میکنیم 

ممنون از راهنماییتون شما خودتون کار کردید؟  هزار دلار ک 50 میلیون میشه، اگه نشد ک خیلی ضرر می ...

بله قوانین نا نوشته بازار های مالی اینجوره که

۱ ضرر جزوی از بازاره اگه تحمل ضرر رو ندارید وارد بازار نشید

۲ با پولی که اگه از دست بدید افسوس و غصه میخورید و... وارد بازار نشید

۳ با پول غرضی و وام گرفتن و فروش خونه و زمین وارد بازار نشید

۴ فقط مجاز به ورود با پول اضافی هستید که اگه از دست دادید بگید مهم میست بودو نبودش فرقی نمی کرد

اگه میخواید همیشه سود کنید و ضرری نداشته باشید پولتونو بذارید بانک

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

سلام  مادربزرگ منم علائم cllبزرگ شدن طحال داره تازه متوجه شدیم الان تو تایپیکا دیدم شمام همین موردو داشتین خداروشکر الان بهترین؟

چ کاری انجام دادین ؟ پیش چه دکتری رفتین چند جلسه شیمی درمانی کردید ؟ توروخدا جوابمو بدید 🥺

سلام  مادربزرگ منم علائم cllبزرگ شدن طحال داره تازه متوجه شدیم الان تو تایپیکا دیدم شمام همین م ...

سلام 

6 جلسه شیمی درمانی شدم، حالا هم خوب خوب هستم 

خداروشکر، البته باید مواظب تغزیم باشم خسته نشم و استرس هم نداشته باشم 

نگران نباشید فقط تنهاشون نیزارید اولش ک شیمی درمانی میشند خیلی سخته اما اگر کمکشون کنید بعدش راحته 

شیمی درمانی اسمش بده، اما واقعا خوبه و بیمار رو درمان میکنه اگر خدا بخواهد انشالله سلامتیشونو بدست میارند

البته اگر طهالشون خیلی بزرگ نیست نگران کننده نیست 

2790
2823
2791
2779
2792