2777
2789
خوب چته چی شده 

ببین من تو ی شرایطی از زندگیممم ک نمیتونمم ادامه بدممم 

به خدااا خسته شدم دو سال افسردگی گرفتم از درسام افتادم امسال سال اول تجربی ام با کلی امید رفتم گفتم جبران میکنممم ثابت میکننم ولی نه:/من کمتر از این حرفام 

کلا از همه پیشرفتام افتادم 

خانوادمم واقعا نمیتونن تامینم کنن بابامو میبینمم ک داره جون میده انقدر کار میکنه هیچیی برا خودش نمیخره خودممم پارسال ی لباس خریدم...هوفففف

هیچ چیز خوبی در هیچ نوع مرگ وجود ندارد. بجای خودکشی یک کار بزرگ در حد خودکشی انجام بده. یک چرخش صد و هشتاد درجه ای یا یک سفر بسیار دشوار ... هر چیزی که مثل خودکشی بزرگ باشد رهایی بخش است.

زندگی هر چقدر هم سخت باشد به نظر من نباید به این سادگی تسلم مرگ شد، در واقع باید با مرگ جنگید و بهش گفت که من ترا مهمان خانه زندکی خودم نمی کنم. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گیرم که خودت رو بدون درد کشتی  ی فکری هم واسه اون دنیا بکن

من میگممم حوصله این دنیا رو ندارم اون دنیا رو داری واسم میاری جبو واسم مهم نیست هر چی باشه 

فقط این دردا نباشن صد برابر بدتر از اینو تجربه میکنمم:/

ببین من تو ی شرایطی از زندگیممم ک نمیتونمم ادامه بدممم  به خدااا خسته شدم دو سال افسردگی گرفتم ...

میدونم عزیزم همه درشرایط اقتصادی بدی هستیم ولی این راهش نیست خیلی ها هستن هم کارمیکنند هم درس میخونند مثل پسرخودم ,شمام یک کارپیدا کن درستم بخون از خدا کمک بخواه خدا هست ومیبینه واسه خدا نامه بنویس خودش بهترین راهو بهت نشون میده 

😏B
خود کشی شاید فکر کنی که راحت میشی ولی تازه شروع سختیه کسی که خودکشی میکنه یعنی به وجود خدا اعتقاد ...

هوففف...

من برام مهم نیست میگممم بعدشم اون دنیا رو کی دیده خخخخ:///

فقط میخامم تمومش کننمم خدا اگه وجود داشت ک من اینجوری درمانده نبودم:/

میدونم عزیزم همه درشرایط اقتصادی بدی هستیم ولی این راهش نیست خیلی ها هستن هم کارمیکنند هم درس میخونن ...

ببین عزیز دلم مشکلم همینه دیگ به هر دری زدم کار پیدا کنم نشد 

مشکلم اینکه خانواده به شدت سختگیری دارم نمی‌ذارن بیرون کار کنم 

کار های آنلاین مزخرفن

ببین عزیز دلم مشکلم همینه دیگ به هر دری زدم کار پیدا کنم نشد  مشکلم اینکه خانواده به شدت سختگی ...

بنظرم یک کارهنری یادبگیر مثل خیاطی,آرایشگری,میناکاری یا قلمزنی تحقیق کن حتی برو کارآموزی بعدم بهت کارمیدن داخل خونه کار کن  ومانی دربیار درستم بخون 😉

😏B
هوففف... من برام مهم نیست میگممم بعدشم اون دنیا رو کی دیده خخخخ:/// فقط میخامم تمومش کننمم خدا اگه ...

اینهمه ادم که مردن پس کجان؟؟ مگه میشه خلقت خدا بی حکمت باشه و مردیم تموم شیم؟؟

همه سختی دارن مهم اینه تو سختیا هم اعتقادت به خدا باقی بمونه وگرنه همه میتونن بگن ایمان داریم و خدا هست

و اینو بدون تو الان در امتحان خدا هستی دوست داری برنده باشی یا بازنده؟ خودت انتخاب کن

سختیها بالاخره تموم میشه اون چیزی که برات باقی میمونه نتیجه است

اندکی صبر سحر نزدیک است........ ببین تو این شرایط خدا میخواد چی یادت بده؟؟؟؟

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...
مثلا چه دردی روحی یا جسمی؟ 

جسمی درد نیست بنظرم وقتی درد روحی داری:/

اشکالی نداره اون دینا روحم در عذاب باشه 

حداقل بابامو نمیبنم ک داره از بین میره افسردس

یا مامانمم ک افسرده شده اونم 

با خودمو نمیبینمم گ دارم توی فشار درسی به خاطر حال روحیم عذاب میکشم ...

دردای من بزرگههه نمیتونم بگم بعضیا رو این جا واقعا 

فقططط به خداا نمیتونم بریدم دنیال ی روش خودکشی هستم ک دیگ بخابم و بیدار نشم

بنظرم یک کارهنری یادبگیر مثل خیاطی,آرایشگری,میناکاری یا قلمزنی تحقیق کن حتی برو کارآموزی بعدم بهت کا ...

خب همین دیگ من توی آرایشگری استعداد دارم توی میکاپش مثلا خیلیی استعداد دارم ...

در کل بهم اجازه نمیدن بعدم هزنیه ش زیاده نمیزارن

اینهمه ادم که مردن پس کجان؟؟ مگه میشه خلقت خدا بی حکمت باشه و مردیم تموم شیم؟؟ همه سختی دارن مهم ای ...

به خدااا نمیتونم 😭الان ک دارم تایپ میکنمم فقط گریه میکنمممم

خدا چرا بین این همهعهه آدم من بدبختو داره انقدر عذاب میده؟

دلش میاد من اینقدر عذاب بکشم چرا نباید با حال خوب تلاش کنم؟

چرا من باید همش حالم بد باشه 

یه کلیپ دیدم از یه کشیش ازش پرسیدن به نظر ما خدا وجود نداره اگه وجود داشت وقتی ما اینهمه سختی داریم مشکل داریم و دعاهامون مستجاب نمیشه؟/

کشیش جوابش خیلی قشنگ بود البته همش یادم نیست فقط این قسمتش یادم مونده که گفت: من میخواستم که آدم شجاعی باشم خداوند مشکلات رو بهم داد تا بتونم شجاع بودن رو یاد بگیرم ....

خدا میخواد قدرتمون رو زیاد کنه که بهمون رنج میده فقط به درسایی که میتونی بگیری فکر کن اونوقت حتی تو مشکلات هم از پا در نمیای

اصلا تو دنیا مگه کسی هست که مشکل نداشته باشه؟ سختی نداشته باشه؟ اصلا ارزش هر کسی به سختی که کشیده و چیزهایی که آموخته هست

پس رو سفید بیرون بیا

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...
خب همین دیگ من توی آرایشگری استعداد دارم توی میکاپش مثلا خیلیی استعداد دارم ... در کل بهم اجازه نمی ...

خوب باهاشون صحبت کن بگو یاماهیانه بدید یا اجازه بدید برم کلاس,هنرجو بشو خوب 

😏B
یه کلیپ دیدم از یه کشیش ازش پرسیدن به نظر ما خدا وجود نداره اگه وجود داشت وقتی ما اینهمه سختی داریم ...

عزیزممم آخه چقدررر امتحان؟

واقعااا تو جام بودی چیکار میکردی؟

من با این شرایط روحی چجوری مثلا امسال و بیست بشم؟

روان پزشک رفتم قبلا دارو میداد...

هیچچچچ تاثیری نداشت ن مشاوره ن قرص خودمم نمیدنم چمه:/من هر موقع ک خانوادمون توی شرایط خوبی ببینم حالم خوب میشه همین؛