2777
2789
عنوان

دعا کنید خدا بهم صبر و قوت بده😭😭

223 بازدید | 23 پست

آقا من یک ماهه زایمان کردم نازه از خونه مادرم اومدم خونه خودم..ڋور و برم شلوغ بود هرروز و کارامو بقیه میکردن(خاهرام)

الان که اومدم انگار گیجممم.بااینک۳روزه گذشته از اومدنم ولی انگار هنوز گیج میزنم😭دخترم مدام بیدار میشه و خابش سبکه نمیتونم کارامو کنم..رفلاکس و کولیکم داره مدام باید تو بغلم باشه..تا۲صبح بیداره و نهایت شب۴ساعت بخابه باز۶بیدار میشه و تا۱۲اصن نمیخابه..امشبم مهمون دارم و اقوام همسرم میان دیدنی دخترم..تازه میخان دونه دونه بیان😭😭😫😫😫😫😳😒منم چون۲ماه خونه خودم نبودم خونه گرد و خاک گرفته..هرچند شوهرم کثبف کاری نکرده ظاهری.ولی باطنی خونه پر نکبته😂😂😂به هیچکاریم نمیتونم برسم😢باورتون میشه هنوز صبحانه ام نخوردم.فقط دخترم یکم خابید سریع پاشدم تمیزکاری😢شما چیکار میکنید با بچه داری و تمیزکردن خونه؟الان که دخترم خابیده خوشحالم😂🤣ولی دلمم براش تنگ شده😂😂😂😂

از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🧘‍♀️🕊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم میگفتی خواهرت بیاد کمکت بچه رو نگه داره

یا برا تمیزکاری خونه کمکی میگرفتی

من شکر خدا از اول خونه خودم بودم

تو همون ده روز اول بیستر اقوامم اومدن 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

به نظرم به خودت سخت نگیر خونه به هم ریخته اس که باشه همه شرایطتت رو درک میکنن

درمورد بی خوابی هم به نظرم از شوهرت کمک بگیر حداقل دو سه ساعت مواظب بچه باشه تا یکم بخوابی 

یا روزا از مادر مادرشوهر بخواه بیان پیشت و تو استراحت کن 

اگه هیچکس رو نزدیکت نداری به نظرم تنهاراحت اینه سخت نگیری و فکرکارای خونه نباش هرموقع نی نیت می‌خوابه تو هم هرکاری داری بذار و بخواب

درکت میکنم یکم زمان میبره تا رو رول بیفته کارت،برنانه ریزی کن وقتی دخترت خابه کاراتو سریع انجام بده

بخدا کمرم ڋاره میشکنه انقد سرپام

از وقتی ام زایمان کردم چون سز بودم کمر درد و گردن درد گرفتم

از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🧘‍♀️🕊
2790
2778
2791
2779
2792