2777
2789

بسنگی داره چقد اسم و رسم داشته باشه و چکارایی انجام بده ممکنه تا ۱۰۰ هم برسه اگه نه رو بیست حساب کن

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بسنگی داره چقد اسم و رسم داشته باشه و چکارایی انجام بده ممکنه تا ۱۰۰ هم برسه اگه نه رو بیست حساب کن

شما آشنا دارین؟ خوب برای فردی که تازه میخواد شروع کنه منظورم هست ؟ 

شما آشنا دارین؟ خوب برای فردی که تازه میخواد شروع کنه منظورم هست ؟ 

نه برای ی پزشک تازه و کار و جوون بعید میدونم

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

جوون که چه عرض کنم بالای سی سالشه ، نمیدونه بمونه یا بره ... مطب بزنه یا نه

چرا نمیره تو درمانگاهها درخواست بده ی درمانگاه همیشه بیمار داره پس بهتره با درمانگاه و کلینیکا کار کنه بعد مطب بزنه

بستگی داره دوره چی دیده باشه و چه کاری انجام بده 

مثلا یکی دوره ژنتیک دیده یکی زیبایی ولی در صورت کل خوبه 

یکی۸۰بود (هر کاری از دستش برمیاد انجام میده)

یکی۳۰بود  

یکی۴۰بود 

اینارو دیدم

چرا نمیره تو درمانگاهها درخواست بده ی درمانگاه همیشه بیمار داره پس بهتره با درمانگاه و کلینیکا کار ک ...

درمونگاه که افتضاحه، شیفتی دویست سیصد میدند عزیزم 😂

چرا همه میرن پس

بستگی داره دوره چی دیده باشه و چه کاری انجام بده  مثلا یکی دوره ژنتیک دیده یکی زیبایی ولی در ص ...

خیلی متفاوتند فول تایم و هر روز باید باشی، هزینه اجاره و تجهیزات و پرسنل و قسط وسایل هم هست خب

یکی از دوستام جمع کرد مطبو ، زیبایی هم کار میکرد

درمونگاه که افتضاحه، شیفتی دویست سیصد میدند عزیزم 😂 چرا همه میرن پس

نه کی گفته درصدی یا پرکیسه

خیلی متفاوتند فول تایم و هر روز باید باشی، هزینه اجاره و تجهیزات و پرسنل و قسط وسایل هم هست خب یکی ...

اره همه چیزو باید در نظر بگیری یکمم به محیط و شهر هم بستگی داره  

من خودم فعلا دانشجوام 

زیبایی اینا دوست ندارم حقیقتا 

پزشکی عمومی هم نهایتا تو بیمارستان استخدام میشه 

شما پزشک عمومی هستین؟ 

نه کی گفته درصدی یا پرکیسه

بیس همینه، اگر بیس رو رد کنه اضافه میشه که معمولا رد نمیکنه😂 من سال ۹۸ شیفت دادم شیفتی صد و بیست بود😂 ۸ صبح تا دو بعد ظهر ! دو تا رفتم دیگه نرفتم