2777
2789
عنوان

امتحان زیست🗿

250 بازدید | 14 پست

دوستان من دهمم و امروز امتحان زیست داشتیم بعد خیلی براش خوندم دیگه گفتم حتما ۲۰ رو میگیرم 

یه سوال تستی بود که میگفت اندامکی که کارش فقط توی انرژی سازی باشه که جوابش راکیزه میشه 

بعد تستاا همه اشتباه بودن یه گزینه بود میگفت داری غشا چین خوره است با اینکه فقط غشای درونی راکیزه چین خوردگیه 

و جوری که سوال گفته بود یعنی دو تاغشا چین خوردگی داره منم به خاطر این کلا سوالو جواب ندادم 

بعد به معلم میگم میگه نه تو باید بدونی منظورش همونه خب این خودش یه تله تستیه چطور من بفهمم 

به نظرتون مشکل از من بود یا از سوال؟؟؟؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتوکندری دو غشا داره ک غشای داخلی چین‌خورده هستش، متن کتاب حفظ نکن باید قبل امتحان تست بزنی🤷🏻‍♀️✌🏻

من ریسک سقوط رو قبول کردم تا لذت پرواز رو تجربه کنم..! ^^🤝🏻🎈! تیکر بارداری نیس، برا رسیدن ب هدفم هستش:')💜۱۴۰۲/۷/۲۷
به دوازدهم برسی به دغدغه های الانت میخندی

🥲اخه خیلی حواس پرتی کردم سر این امتحان اشتباهات دیگه ای هم دارم ولی سر این زورم داره  و میگم من از الان اینجورم خدابه دوازدهم و کنکورم رحم کنه💔

🥲اخه خیلی حواس پرتی کردم سر این امتحان اشتباهات دیگه ای هم دارم ولی سر این زورم داره  و میگم م ...

به خودت سخت نگیر ، حداقل از الان

سعی کن  بیشترین‌‌انرژی رو واسه دوازدهم بزاری

لامصب بمبِ بمب😄

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
میتوکندری دو غشا داره ک غشای داخلی چین‌خورده هستش، متن کتاب حفظ نکن باید قبل امتحان تست بزنی🤷🏻‍♀️✌ ...

خب اره میدونم این نگفته بود غشای داخلی فقط گفته بود غشا🗿💔

اندامک های دیگه هم هستند که چین خوردگی دارن برای همین غلط بوده 

کلا تست با تشریحی فرق داره باید زیاد تست بزنی دستت میاد

کز دیو و دد ملولم  و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 /  به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را .  .  🌱کاربری دست دو نفره
تستای زیست مفهومیه نبتید عین کلمه رو بزارن که

الان اگه من میگقتم اشکال نداره منظور این تست همون غشای داخلیه معلم میگفت نه این اشتباه باید بگه غشای داخلی این سوال فقط گفته غشا هیی شانس ندارم 

نه جواب درست همون بوده 😂😂😂

🫤🤣🤣🤣عجب 

کز دیو و دد ملولم  و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 /  به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را .  .  🌱کاربری دست دو نفره