2777
2789
عنوان

حسود نامرد

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 71 پست
میزدی توی گوشش  زنیکه هرز ه رو. حالا جلو شوهرش یکم بگی بخندی جرت میده

ن اتفاقا موقعی ک مجرد بودم شوهرش بم‌چشم‌داشت شوهرشم‌پسز عممه 😣بعد من تقریبا ۱۸ سالم بود فک کنم  بم‌گف حالا ک بت چشم داره برو بش بگو بزاره بریم‌بیرون 🙄  منم بی عقله و خر  جرات نمیکردم ولی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخام شرو کنم‌ب خودم برسم دیگ‌با بجمو شوهرم میخام نوبت بگیرم‌اول دندونمو جراحی کنم‌تامین‌اجتم ...

آفرین به تو. هر روز گل دخترتو بدار توی کالسکه برو پیاده روی. حتما پول نباید خرج کنی که. لباسای شیک بپوش. خودتو آرایش کن

وای وای  چقدر سوختمااااا دوست دارم بکشمش جای تو. تورو خدا بندازتش سطل. پولاتو جمع کن خودت برو ...

والا نمیتونم هزینه کنم شوهرم کارگره ولی دیگ قیداینارومیزنم ک باش نگردم

آفرین به تو. هر روز گل دخترتو بدار توی کالسکه برو پیاده روی. حتما پول نباید خرج کنی که. لباسای شیک ب ...

لاازم ارایش یکم خریدم. اره دیگ ب امیدخدا ب خودم باید برسم خجالت میکشم برم شهرمونم دیگ بخدا اینقد بدشدم

چجوروقتموپرکنم ک اسیبی ب زندگیم نزنه و باهاش نگردم

تنهایی بهتر از داشتن دوست بد هست

اگر میخوای زندگیت از دست ندی هرچه سریعتر باهاش قطع رابطه کن

برو کلاسهای آموزشی و هنری یاد بگیر و مشغول شو 

ترکش کن که نابودت میکنه

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی