2777
2789
عنوان

حسود نامرد

573 بازدید | 71 پست

بچه ها من توشهر غریبم ک فقط ی دخترعمو دارم اینجا هیجکسو ندارم جایی هم ندارم برم درحد تلفن زدن شاید  درماه  یکبار یا اصلا هم همونبینیم ولی تلفنی هرروز  ی حدس هایی زدم ک چشم داره ب شوهرم شوهرم هیچی ازخودمون نداریما ولی کلا دختر عموم ازایناعه ک دنبال پول نی متاهله پسرشم ۱۶ یا ۱۷ سالشه . ولی خب خودش ۳۰و ۷ یا ۳۸ ساله هس ینی با پسر ۱۹ ساله ک همسایمون بود هم رابطه داشته جنسی کلا با خیلیا رابطه داشته  من مجرد ک بودم با یه نفر دوست بودم  یواشکی اورده بودش   ادرس خونمو بش داده بود فک کنین من شهردیگم اورده بودش پیش خودش باهاش رابطه داشت .   اوایل ک اومدم اینجا چن باری شوهرمو دید یکی دوبار خود ب خود خندید یا اومد خونمون   لباسشو باز گذاشت رف جلوشوهرم   ولی خب من عادت کردم بخاطر تنهاییم باهاش بگردم 😔 الان بش زنگیدم گفتم شوهرم دیشب بم گفته غذا اماده بگیرم براتو اینا  انگار حسودیش شد گوشیو قطع کزدردم 

شما که قرار نیست کل زندگیتو بزاری کف دستش به اون چه که شوهر شما میخواد براتون غذای آماده بیاره 😐

همینجوری یه صلوات بدین اون دنیا نیاز میشه :)                                                                                                                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطع رابطه کن آدم قحطه مگههههه

آدم می تونه تو شهر غریب دوست پیدا کنه از صد تا فامیل بهتر

دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه  نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان.💐خیلی التماس دعا دارم.🙏🏻🌷 پ.ن۲:لطفا فقط تاپیک های خنده دار و ذکرها و دعاها و سوره های مجرب برای حاجت تگم کنید. پ.ن۳:لطفا برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی دو تا صلوات بفرستید.این روزها دل های همه پر غصه است بیاید مرهم دل هم باشیم.کپی امضا،تاپیک و عکس آزاد؛ممنون از وقتی که برای مطالعه امضای من گذاشتید؛با آرزوی سلامتی و دل شاد برای شما؛ارادتمند hanioooooo.
شما که قرار نیست کل زندگیتو بزاری کف دستش به اون چه که شوهر شما میخواد براتون غذای آماده بیاره 😐

بحث پول بود گف  ندادی بم بدی گفتم داشتیم دیشب شوهرم گیرداد بگوچی دوس داری برات بگسرم منم گفتم جوجه😔

فقط قطع رابطه وگرنه زندگیتو تباه میکنی

اره شوهرمم کم کم تیز داره میشه . بعد فک کن من  میدونم ک با خاستگارم رابطه داشته مطمینم  ولی قسم‌میخوره میگ‌رابطه نداشتم بات شوخی کزدم گفتم رفتم پیشش درصورتی ک یارو ادرس خونمونو داره🙄قسم‌میخوره میگ‌ نکردم

مشکل اینه ک یجوری شدم ب هیجکس اعتماد ندارم دیگ

حق داری. خوشت میاد زندگیتو به فنا بده. حواست باشه شماره شوهرتو گیر نیار. بگرد باشگاهی چیزی پیدا کن اصلا هم بهش نگو. برو باشگاه. برو کلاس هنری. بگرد کار پیدا کن. یا کار هنری یاد بگیر توی خونه سرت گرم باشه

عزیزم فیلم کتاب  خوراکی  اشپزی  خودتو سرگرم کن بخدا تنهایی خیلی قشنگه این روزا همش چش ...

بخدا باورم نمیشه اینقد حسود بود گف من حوصله ندارم داری چرت و پرت میگی قطعش کرد