2777
2789
سلام عزیزم شما این لیزرو انجام دادین یا ن

سلام عزیزم خودم انجام ندادم دوستم انجام داد دلی باید مواظب باشی پیش کی میری درجه لیزر اینا مهمه یه وقت خدایی نکرده میسوزه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خودم انجام ندادم دوستم انجام داد دلی باید مواظب باشی پیش کی میری درجه لیزر اینا مهمه یه و ...

عزیزم منم انجام دادم تو کلینیک مهرگان الان یک ماه گذشته اون کبودیا و زخمای لیزر خوب شده فقط ردشون ب رنگ قهوه ای کمرنگ مونده اطلاع نداری دوستت چ مدت زمان طول کشید تا جای لیزرش کامل محو شه

عزیزم منم انجام دادم تو کلینیک مهرگان الان یک ماه گذشته اون کبودیا و زخمای لیزر خوب شده فقط ردشون ب ...

نه حقیقتا عزیزم چون برا اونو خوب انجام ندادن یه مقدار سوخت ولی لیزر کلا میگن از ۳۰ تا ۵۰ روز باید انجام داد مرحله دومشو مثل اینکه بازم مشورت کنید

نه حقیقتا عزیزم چون برا اونو خوب انجام ندادن یه مقدار سوخت ولی لیزر کلا میگن از ۳۰ تا ۵۰ روز باید ان ...

برا منم حس میکنم خوب انجام نداده الان جای سوختگیش مونده یا رفته اگ مونده چ رنگیه

برا منم حس میکنم خوب انجام نداده الان جای سوختگیش مونده یا رفته اگ مونده چ رنگیه

دقیق نمیدونم برا اون رفت جای سوختگی فک کنم یکم زمان می‌خواد اما هنوزم داره لیزر و ادامه میده پیش یه دکتر دیگه

عزیزم تو انجام دادی چقد طول کشید جای اون سوختگی لیزر کامل محو شه و از بین بره

دقیق یادم نیست . من واسه جوشام انجام دادم پیشخانم مروج . دکتر پوست خوبی هستن . شاید یه هفته ولی در کل خیلی سوختگی شدیدی نبود که جاش به چشم بیاد

هم اسمه آریانا گرنده  . با افتخار رئالی هستم 🤍