حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ب نظرم بوش هم از بین نمیر۶. مثه اینه ک کلی عرق کنی و روش ادکلن بزنی...بدتر میشه
حجابیعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)))
[QUOTE=314072101]ب نظرم بوش هم از بین نمیر۶. مثه اینه ک کلی عرق کنی و روش ادکلن بزنی...بدتر در ...
نمیدونم اخه هوام سرده. باز اگه افتابی بود یه چی...
همه جاش نجسه؟ با دستمال کشیدن رطوبت سرایت می کنه آخه. نبری بشوری خودت. سلامتی بره بر نمی گرده. من بودم جمعش می کردم یه فرش دیگه موقتا جاش می ذاشتم. اگه توی هاله.
عزیزم اینجوری نجاست همه جا پخش میشه... بوش هم هیچ تغیری نمیکنه بدتر هم میشه... اگه همه جاش نجس نیست یه تشت بذار زیر اون قسمتایی که نجسه با شلنگ اب بگیر روش بذار ابش قشنگ تخلیه بشه بعدم با پارچه خشکشون کن...