2777
2789
عنوان

بنطرتون میشه؟؟

107 بازدید | 11 پست

خانم گلا من بچم جیش کرده چن بار رو فرش دارم از پوشک میگیرمش   بجز فرش هام بقیه چیزارو کامل دادم میشورم دوباره پهن میکنم دستم خالیه بدم قالیشویی یا  خودمم جای شستن ندارم بنطرتون شامپو فرشو مایع قاطی کنم درو پنجره روهم باز بزارم  پاک کنم بوش میره تمیز میشه؟؟؟😔

وای نههههه.اون وقت همه خونه زندگیت نجس میشه.

فعلا ی رو فرشی بنداز اگه نمیتونی بشوری.

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن بخاطر بوش میگم 

ب نظرم بوش هم از بین نمیر۶. مثه اینه ک کلی  عرق کنی و روش ادکلن بزنی...بدتر میشه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
[QUOTE=314072101]ب نظرم بوش هم از بین نمیر۶. مثه اینه ک کلی  عرق کنی و روش ادکلن بزنی...بدتر در ...

نمیدونم اخه هوام سرده. باز اگه افتابی بود یه چی...

عزیزم اینجوری نجاست همه جا پخش میشه... بوش هم هیچ تغیری نمیکنه بدتر هم میشه... اگه همه جاش نجس نیست یه تشت بذار زیر اون قسمتایی که نجسه با شلنگ اب بگیر روش بذار ابش قشنگ تخلیه بشه بعدم با پارچه خشکشون کن...

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟