armiita مدیر استارتر عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 2464 عنوان دارم میرم دندون پزشکی عین چی میترسم 33 بازدید | 4 پست دکتری که پیشش میریم کارش فوقالعاده خوبهولی از اخرین باری که رفتم پیشش حدود یکسالی میگذرهالان بعد مدت ها دارم میرم دندونم رو درست کنم خیلی درد میکرد. خیلی میترسم از صدا و خود وسایل و اینکه دردش 1402/07/24 | 10:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
armiita مدیر استارتر عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 2464 کجایی هستی برای چی میری درد داره منم باید برم تهرانم اره فکر میکنم از عصب باشه بازم نمیدونم نمیتونم دردشو تشخیص بدم. دعا کن درد نداشته باشهاره زود برو عین من زجر نکشی🤦🏻♀️
آیین98 عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 3092 تهرانم اره فکر میکنم از عصب باشه بازم نمیدونم نمیتونم دردشو تشخیص بدم. دعا کن درد نداشته باشه اره ز ... دندونم متلاشی شده...من ری میشینم تو تو خود تهرانی؟چجوری نوبت میگیری نوبت گیرم نمیاد میگن بیا معاینه ببینه یه ماه بعد تا اون موقع ک کلا دندونام همشون میریزن
armiita مدیر استارتر عضویت: 1402/05/23 تعداد پست: 2464 دندونم متلاشی شده...من ری میشینم تو تو خود تهرانی؟چجوری نوبت میگیری نوبت گیرم نمیاد میگن بیا معاینه ... ببخشید دیر جواب دادم گلممن اسم دکترم رو سرچ کردم نوبت یا اونجا اینترنتی داره یا شماره مطب هست زنگ بزن وقت بگیر