ambitious_girl مدیر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 4087 عنوان ضد جوش زدم | مشاهده متن کامل بحث + 1929 بازدید | 25 پست صورتم بعد اصلاح به شدت جوش زداز دیروز تا الان ۲ بار دارم ضد جوش میزنم....کوچیک تر شده جوش ها .... به نظرتون تا یه هفته ممکنه خوب خوب بشه؟ 🌱🫂Softly , I become endless, in you 1402/07/24 | 09:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
محصل_پرتلاش عضویت: 1400/12/25 تعداد پست: 5004 ۱۸.... خیر سرم اولین بار برا دانشگاه اصلاح کردم.... الان صورتم و میبینم دلم میخواد بالا بیارم خواستم بگم قدر مادرتو بدون🙃https://www.ninisite.com/discussion/topic/122403 ا94/چن-ابروهامو-مرتاینم من:) میشه دعا کنین منم ی سری خواسته هامو که محدودیت ها رو ازم میگیرن بدست بیارم؟ ممنونم💜
ambitious_girl مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 4087 خواستم بگم قدر مادرتو بدون🙃 https://www.ninisite.com/discussion/topic/122403 ا94/چ ... مامان تو دیگه افراطیه.... نمیدونم چی بگم:(الان بهتره؟ 🌱🫂Softly , I become endless, in you
محصل_پرتلاش عضویت: 1400/12/25 تعداد پست: 5004 مامان تو دیگه افراطیه.... نمیدونم چی بگم:( الان بهتره؟ باهام اصا حرف نمیرنه و نگا نمیکنهبرام دعا کنموفق باشی دختر خوب🌌 میشه دعا کنین منم ی سری خواسته هامو که محدودیت ها رو ازم میگیرن بدست بیارم؟ ممنونم💜
ambitious_girl مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 4087 باهام اصا حرف نمیرنه و نگا نمیکنه برام دعا کن موفق باشی دختر خوب🌌 🌱 🌱🫂Softly , I become endless, in you
سفیدبرفی1997 عضویت: 1400/06/14 تعداد پست: 2458 عزیزم اگه جوشات چرکیه یه راه حل دارم..خودم دو روز پیش زدم امروز صبح خشک شده افتاده..یک سوم پودر داخل کپسول آموکسی سیلین با دو قطره آب قاطی کردم رو جوشای چرکی زدم ..من جوشم کم بود یه قرص ۳بار میره...اگه بیشتره کل شو بزنولی واس جوش ملتهب نمیدونم اثر داره یانه..
ambitious_girl مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 4087 عزیزم اگه جوشات چرکیه یه راه حل دارم..خودم دو روز پیش زدم امروز صبح خشک شده افتاده.. یک سوم پودر ... ممنونمممم.... امروز زدم به صورتم جوش هام و منتظر جوابم...بعد چند دقیقه شستی؟؟الحمدالله چرکی نیست.. یه کرم از داروخونه گرفتم خیلی جوش هام کوچیک شدن حتی جوش های بزرگمم کم شدن روشون اول پوست پوست شد بعدم کوچیک شدنخیلی ممنونم ازت که بهم گفتی..... اگه جواب بده واست قرآن میخونم🥺 🌱🫂Softly , I become endless, in you
سفیدبرفی1997 عضویت: 1400/06/14 تعداد پست: 2458 ممنونمممم.... امروز زدم به صورتم جوش هام و منتظر جوابم... بعد چند دقیقه شستی؟؟ الحمدالله چرکی نیست ... من شب زدم عزیزم صبح شستم جوشم چرکی بود زودتر خشک کرد واس غیر چرکی نمیدونم جواب بده یا نه....چه کرمی گرفتی؟؟من این محصولات چینی رو خیلیا تعریف کردن سفارش دادم ببینم چه جوریه..کنجکاو شدم..
ambitious_girl مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 4087 من شب زدم عزیزم صبح شستم جوشم چرکی بود زودتر خشک کرد واس غیر چرکی نمیدونم جواب بده یا نه....چه کرمی ... ژل مارگریت گرفته بودم.... کمش کرد ولی از بین نبردآها... پس شب زدی صبح شستی....من دیروز زدم بعد یک ساعت شستم....حتما امشب میزنم صبح میشورم...فقط یه سوال.... معجزه کرد یعنی؟ جاشم نموند؟ 🌱🫂Softly , I become endless, in you
سفیدبرفی1997 عضویت: 1400/06/14 تعداد پست: 2458 ژل مارگریت گرفته بودم.... کمش کرد ولی از بین نبرد آها... پس شب زدی صبح شستی.... من دیروز زدم بعد ی ... اره شب زدم..میدونی قبلش یه جوش زدم تا ۱۰روز موند تا خشک شد..ولی این دو روزه خشک شد..بازم هر پوست فرق داره دیدی اثری نداشت نزن گلم...
ambitious_girl مدیر استارتر عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 4087 اره شب زدم..میدونی قبلش یه جوش زدم تا ۱۰روز موند تا خشک شد..ولی این دو روزه خشک شد..بازم هر پوست فرق ... نه اتفاقا همون یه ساعتی که گذاشتم بمونه خیلی خوب اثر کرد.... امشب بزارم ببینم چی میشه 🌱🫂Softly , I become endless, in you
سفیدبرفی1997 عضویت: 1400/06/14 تعداد پست: 2458 نه اتفاقا همون یه ساعتی که گذاشتم بمونه خیلی خوب اثر کرد.... امشب بزارم ببینم چی میشه انشاءالله که خوب باشه گلم💖