2777
2789
عنوان

ضد جوش زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1567 بازدید | 25 پست
۱۸.... خیر سرم اولین بار برا دانشگاه اصلاح کردم.... الان صورتم و میبینم دلم میخواد بالا بیارم

خواستم بگم قدر مادرتو بدون🙃

https://www.ninisite.com/discussion/topic/122403 

ا94/چن-ابروهامو-مرت

اینم من:)

میشه دعا کنین منم ی سری خواسته هامو که محدودیت ها رو ازم میگیرن بدست بیارم؟ ممنونم💜من ی دختر ۱۸ ساله ام😎 پرانرژی و شاد😁  حال همه رو خوب میکنم،انرژی مثبت😅 بهم میگن مغرور جذاب😎از آن آدمایی که از دور مغرور و یکمی اخموَن اما وقتی هم صحبت میشی دلنشینن و تفکرت کلا عوض میشه😍زندگی و مطالعه📚،کمک به دیگران و هر چی که دل آدما رو شاد میکنه☺خیلی دوس دارم😍😇 دوسدارم همیشه تو تحصیل موفق باشم تا به هدفی که دوس دارم برسم و دل مامان بابام رو شاد کنم😍  میشه برای رسیدن ب خواسته هام ی صلوات بفرستی🥺❤  ممنون میشم ازت🙏🏻😇   ان شاء الله همیشه حال دلت خوب باشههه💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان تو دیگه افراطیه.... نمیدونم چی بگم:( الان بهتره؟

باهام اصا حرف نمیرنه و نگا نمیکنه

برام دعا کن

موفق باشی دختر خوب🌌

میشه دعا کنین منم ی سری خواسته هامو که محدودیت ها رو ازم میگیرن بدست بیارم؟ ممنونم💜من ی دختر ۱۸ ساله ام😎 پرانرژی و شاد😁  حال همه رو خوب میکنم،انرژی مثبت😅 بهم میگن مغرور جذاب😎از آن آدمایی که از دور مغرور و یکمی اخموَن اما وقتی هم صحبت میشی دلنشینن و تفکرت کلا عوض میشه😍زندگی و مطالعه📚،کمک به دیگران و هر چی که دل آدما رو شاد میکنه☺خیلی دوس دارم😍😇 دوسدارم همیشه تو تحصیل موفق باشم تا به هدفی که دوس دارم برسم و دل مامان بابام رو شاد کنم😍  میشه برای رسیدن ب خواسته هام ی صلوات بفرستی🥺❤  ممنون میشم ازت🙏🏻😇   ان شاء الله همیشه حال دلت خوب باشههه💚

عزیزم اگه جوشات چرکیه یه راه حل دارم..خودم دو روز پیش زدم امروز صبح خشک شده افتاده.‌‌.

یک سوم پودر داخل کپسول آموکسی سیلین با دو قطره آب قاطی کردم رو جوشای چرکی زدم ..من جوشم کم بود یه قرص ۳بار میره...اگه بیشتره کل شو بزن

ولی واس جوش ملتهب نمیدونم اثر داره یانه..

عزیزم اگه جوشات چرکیه یه راه حل دارم..خودم دو روز پیش زدم امروز صبح خشک شده افتاده.‌‌. یک سوم پودر ...

ممنونمممم.... امروز زدم به صورتم جوش هام و منتظر جوابم...

بعد چند دقیقه شستی؟؟

الحمدالله چرکی نیست.‌. یه کرم از داروخونه گرفتم خیلی جوش هام کوچیک شدن حتی جوش های بزرگمم کم شدن  

روشون اول پوست پوست شد بعدم کوچیک شدن

خیلی ممنونم ازت که بهم گفتی..... اگه جواب بده واست قرآن میخونم🥺 

🌱🫂Softly , I become endless, in you 
ممنونمممم.... امروز زدم به صورتم جوش هام و منتظر جوابم... بعد چند دقیقه شستی؟؟ الحمدالله چرکی نیست ...

من شب زدم عزیزم صبح شستم جوشم چرکی بود زودتر خشک کرد واس غیر چرکی نمیدونم جواب بده یا نه....چه کرمی گرفتی؟؟

من این محصولات چینی رو خیلیا تعریف کردن سفارش دادم ببینم چه جوریه..کنجکاو شدم..

من شب زدم عزیزم صبح شستم جوشم چرکی بود زودتر خشک کرد واس غیر چرکی نمیدونم جواب بده یا نه....چه کرمی ...

ژل مارگریت گرفته بودم.... کمش کرد ولی از بین نبرد

آها... پس شب زدی صبح شستی....

من دیروز زدم بعد یک ساعت شستم....

حتما امشب میزنم صبح میشورم...

فقط یه سوال.... معجزه کرد یعنی؟ جاشم نموند؟ 

ژل مارگریت گرفته بودم.... کمش کرد ولی از بین نبرد آها... پس شب زدی صبح شستی.... من دیروز زدم بعد ی ...

اره شب زدم..میدونی قبلش یه جوش زدم تا ۱۰روز موند تا خشک شد..ولی این دو روزه خشک شد..بازم هر پوست فرق داره دیدی اثری نداشت نزن گلم...

اره شب زدم..میدونی قبلش یه جوش زدم تا ۱۰روز موند تا خشک شد..ولی این دو روزه خشک شد..بازم هر پوست فرق ...

نه اتفاقا همون یه ساعتی که گذاشتم بمونه خیلی خوب اثر کرد.... امشب بزارم ببینم چی میشه