2777
2789

مثلا ب لباس پوشیدن 

حرف زدنش با دیگران 

و ........

حالا طرف من اصلا اینجوری نیس تاحالا نشده ی بار بگه این لباس نپوش یا با دوستشو دوس دخترش میریم بیرون اینجوری نیس بگه با دوستم حرف نزن 

کلا این الارمی رو این قضیه ها نداره یعنی دوسم نداره ؟؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ربطی نداره منم خوشم نمیاد در آینده طرفم بهم گیر بده

برو خداتو شکر کن اینجور آدما رفته رفته بددل میشن دیدم که میگم

پوشش هر کسی به خودش ربط داره طرف همون اول بلاخره دختره رو میبینه و انتخاب می‌کنه دیگه پس دلیلی نداره بعد از نامزدی یا ازدواج بهش بگه اینو نپوش اونو بپوش

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

تعادل خوبه 

حد پوشش و که باید قبل شروع رابطه تعیین کرد و بعدش گیر دادن و فلان دیگ بی معناس

و اینکه بنظرم طرف باید با کسی دوست باشه که بهش اعتماد داشته باشه و ازینکه چیزی پیش بیاد ترسی نداشته باشه....وگرنه اون دوستیا دیگ بدرد نمیخوره

ولی یه مرد غریبه بنظرم باید حساسیت نشون بده

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

یادم نمیاد ارتباط انچنانی یا رفت امدی با دوستای همسرم داشته باشیم😐🤣خوشبحالت اونوقت من هی میگم بابا حدقل یکیشون که زن داره باهاش رفت آمد کنیم ماهم تنهایم کسیو نداریم میگه نمیخواد لازم نکرده😐🤣

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین