2789
عنوان

مادر شاغل

368 بازدید | 13 پست

سلاااام روز پاییزی عزیزان بخیر

من یه مامان اولی هستم

نمیدونم آیا تغییر شغل برام خوبه یا نه

مشکلاتی که دارم و از شما مشاوره میخوام ایناس

کارمند هستم

خسته میرسم خونه و نمیتونم وقت خوب برای بچم بذارم

خب کارهای خونم میمونه آخر هفته بتونم جم و جور کنم

برای تفریحات هم که بسختی بتونم زمان بذارم

دوست دارم کار داشته باشم و درآمد اما اینکه هر روز پاشم بیام کار اداری کنم و وقتم اینجا سپری شه اینو دوست ندارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بنظرم اگر شاغل باشی و نتونی به خونه و زندگی و بچه رسیدگی کنی، اصلا ارزشی نداره.. درثانی همسرت باید کمک کنه.. چه شاغل باشی چه نباشی... پس اگر سرکار میری و دوست داری سرکار بری، باید همسرت و شما به اندازه هم توو خونه و بچه داری وقت بذارید..

ما با سه تا بچه، بدون نیاز به درآمد من، زندگیمون اینطوری رو اصول پیش میره و راضی هستیم

متأهل 💫 مامان سه تا فرشته
نیاز مالی ندارم  میتونم کار دیگه ای شروع کنم

من خیلی اطرافیان دیدم که از کارشونانصراف دادن و بچه بزرگ کردن بعد دچار افسوس شدن که چرا کارشون رو رها کردن اگه کارتون خوبه رها نکن 

بنظرم اگر شاغل باشی و نتونی به خونه و زندگی و بچه رسیدگی کنی، اصلا ارزشی نداره.. درثانی همسرت باید ک ...

کمک ندارم فقط مامانم زحمت میکشه میاد بچمو نگه میداره اونم هزینه رفت و آمدش برام زیاده 

دوست دارم شاغل باشم ۱۵ساله تو جامعه کار کردم 

ولی میگم استعفا بدم برم کار آزاد 

اینو مطمئن نیستم درست باشه

اینجا کار دولتی دارم ولی رفتار ها واقعا آزار دهنده

کلی جنگیدم تا الان یکماهه کاریم ندارن ولی میدونم آتش زیر خاکستره و من آدمی هستم که اینجا فشار روانی بهم وارد بشه با خودم میبرم خونه و تا شب حالم گرفتس

کمک ندارم فقط مامانم زحمت میکشه میاد بچمو نگه میداره اونم هزینه رفت و آمدش برام زیاده  دوست دا ...

خدا حفظ کنه مادرتون رو.. 

نه دیگه خستگی کارتو نبر خونه.. 

من شغلم آزاده... نمیدونم سختی های شغل کارمندی و اداری رو...

ولی کارتو رها نکن.. برا خودت خوبه.. برای بچت در آینده خیلی خوبه.. اینو بعده ها متوجه میشی وقتی فرزندت تورو در مقام مقایسه قرار میده..

من یه خانمی روزا لطف میکنه کمکم میکنه توو کار خونه و نگهداری و مراقبت بچه ها، برای وقتایی که من و همسرم هردو نیستیم.. اگر توان داری حتما یه نفر کمک بیار، که مطمعن و درست باشه..

اگر میتونی شغل آزاد فراهم کنی برای خودت، حتما این کارو بکن.. چون شغل آزاد هم درآمد بهتری داره هم کار دست خودته.. هم با بچه داری و ... منافاتی نداره و دستت بازتره.. ۹۰ درصد تایم رفت و آمدت دست خودته.. 

متأهل 💫 مامان سه تا فرشته
کمک ندارم فقط مامانم زحمت میکشه میاد بچمو نگه میداره اونم هزینه رفت و آمدش برام زیاده  دوست دا ...

رفیق بیخیال باش منم ده ساله شاغلم تازه شوهرمم کمک نیست و مسئولیت بچه ها و خونه و خرید و نظافت همه با خودمه.سخته ولی نشدنی نیست.منم فشار کاری روم زیاده و مادرم میاد پیش بچه ها هزینه ای بهش میدم...

ولی ب جنبه های مثبتش فکر کن ب اینکه تو اجتماع هستی مستقلی و دستت تو جیب خودته و مشکل مالی خدارو شکر نداری.کاراتو برنامه ریزی کن بتونی انجام بدی و ب همش برسی. ب چیزای خوب فکر کن ب اینکه افتابو میبینی و میری سرکار یا هوای بارونی رو میبینی خانمهایی هستن ک ماه ب ماه بیرون نمیرن و افسوس میخورن.کمی ب خودت فکر کن مشکلات کارتو بزار پشت در و برو خونه و مشکلات خونه رو نیار سرکار.

آره تو فکر شغل آزادم 

سلام مامانم کارمند بود ولی به خاطر ما کوچیک بودیم گذاشت کنار . من خودم کارمندم هر وقت کم میاوردم میگفت میگذره بچه بزرگ میشه خونه تمیز میشه ولی کارمندی برای رفاه بیشتر بچه ات خوبه. دو تا دبستانی دارم و باردار هم هستم نمیتونم حتی یه قابلمه بشورم صندلی میزارم میشنم کنار ظرفشویی ظرفا رو میشور برای جا دادن ظرفا برای تمیز کردن خونه مشکل دارم . شستن دسشویی به کنار . میخوام خدمتکار بگیرم . فقط شام و صبحانه رو آماده میکنم ناهار شوهرم از سرکارش برامون میاره خدا روشکر . الان هم کارم شلوغ شده مجبورم بیام اداره ولی دورکاری گرفتم تو خونه که باشم مثل فیل شدم فقط میفتم ولی از ساعت 3 تا 4 با درسای پسرم مشغولم از 4-5 شام آماده میکنم 5-6 به درسای دخترم میرسم . 6-7 لباسشویی و ظرفشویی رو روشن میکنم . 7- تا 8 شام میخوریم . 8تا نه هم فیلم میبینم. صببح هم از 5 صبح بیدار میشم صبحانه بچه ها رو آماده میکنم و براشون لقمه میگرم و 5و نیم شوهرم میره سرکار من و بچه ها هم تا 7 میریم مدرسه و اداره و تو اداره کارام انجام میدم . ترم آخر ارشد هستم پایان نامه دارم و یه درس اختصاصی خلاصه 7 تا 9 تو نی نی سایتم 9-10 نامه های اداره 10 تا 11 رو پایان نامه کار میکنم 12- 13 دوباره کارهای اداره بعدم انشالهه میرم خونه تا 1و نیم ناهار بچه ها رو گرم میکنم . تا 2 ناهار میخوریم و من تا سه استراحت و این روند ادامه داره تا زایمانم.....