سلام دوستان حالم گرفته . از وقتی خواهرم ۸ سالش بود شک کردم که پدرم به خواهرم دست میزنه و خواهرم شبا تو خواب جیغ و داد میکنه ... الان خواهرم ۱۸ سالشه بازم میبینم پدرم کارایی میکنه که شک برانگیزه مثلا تو راهرو خواهرم ۵ دقه وایساده پدرمم پیششه یا سایه پدرمو میبینم کنار خواهرم تکون میخوره .... یک ماهیه خودمم عصبی شدم تو خواب داد میزنم و ۳ ساله دارو میخورم . هر چقد تلاش میکنم خواهرم با پدرم تنها نشه فایده نداره خواهرم خودشم رعایت نمیکنه ... میخام برم باشگاه یا بیرون به خواهرم میگم تو هم بیا ولی نمیاد ... تازه همش بابامو دوس داره هم دوسش داره هم ازش میترسه دارم دیوونه میشم چیکار کنم ؟
شاید بدبین شدی اگه اینطوری باشه پس چرا به تو دست نزده
یعدم از خواهرت سوال کن میتونی یه فیلم در مورد این موضوع دانلود کنی باهم ببینید شاید بابات تهدیدش میکنه
این دنیا چقد حال بهم زن شده
دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
خب الان خواهرت بزرگ شده اگه چیزی باشه ک قایم نمیکنه یعنی خودشم راضیه؟
نمیدونم وقتی شک میکنم بهش میترسه ... نمیدونم راضیه یا نه فقط میدونم میترسه ... دلم میخاد برم باشگاه برم کتابخونه درس بخونم ولی گرفتار شدم تو خونه پیش خواهرم باشم ... اخه مادرم ظهر تا شب میره خونه مادربزرگم از مادربزرگم پرستاری میکنه منم مجبورم کنار خواهرم بمونم ولی بعضی بعد از ظهرا خوابم میبره
مامانت کجاست شاید بدبین شدی اگه اینطوری باشه پس چرا به تو دست نزده یعدم از خواهرت سوال کن میتونی ی ...
یادمه فیلم جوکر رو دوس داشت رو دیوار اتاقش نوشته بود جوکر .... مادرم پخمه هست ساده هست خونه زندگیش ول میکنه میزه پرستاری مادربزرگم چنتا دایی دارم ارث رو بالا کشیدن حالا هم یه ذره از مادبزرگم نگه داری نمیکنن
یادمه فیلم جوکر رو دوس داشت رو دیوار اتاقش نوشته بود جوکر .... مادرم پخمه هست ساده هست خونه زندگیش و ...
عزیزم به مامانت نمیتونی بگی بشینه تو خونه یجور غیر مستقیم
ببین این مسئله میتونه خواهرتو به افسردگی شدید بکشونه ارزشش رو داره حتی آبروی پدرت رو ببری و جدا زندگی کنید این آدمو مثل آشغال از زندگیتون بندازید بیرون
دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعهای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
راهش اینه خودتو چند روز ب خواب بزن ببین واکنش خواهرت چیه
ایول ... باید همینکارو کنم .. ولی من شک ندارم مطمئنم پدرم اینکارو میکنه فقط نمیدونم خواهرم خودشم عادت کرده و خوشش میاد یا از ترس چیزی نمیگه .... و اینکه میدونم اگر بدش میومد خودشم تلاشی میکرد ... حداقل کنار بابام نمیرفت تو اتاق پدرم نمیرفت یا نمیخاست تنها باشه و میگفت کنارم بمون ولی یبار خواهرم گفت پدر ادم مثل شوهر ادمه چه اشکالی داره دست بزنه به ادم دارم دیوونه میشم ... ازمون وکالت دادم نتیجش نیومده بایدبخونم وکالت قبول شم خواهرمو بردارم ببرم یه شهر دیگ زندگی کنیم
عزیزم به مامانت نمیتونی بگی بشینه تو خونه یجور غیر مستقیم ببین این مسئله میتونه خواهرتو به افسردگی ...
واقعا اشغاله کارش زجر دادن ماها هست ... همش مواد بکشه و نئشه کنه میدونه بدم میاد چرت بزنه و خمار باشه ولی صبح ک از خواب بیدر میشم صبحونه بخورم تا چشمش به من میخوره هی چرت میزنه خسته ام
ایول ... باید همینکارو کنم .. ولی من شک ندارم مطمئنم پدرم اینکارو میکنه فقط نمیدونم خواهرم خودشم عاد ...
چ حرفای عجیبی زده خواهرت شاید بابات از بچگیش بهش گفته رفته تو ذهنش فقط یه سوال اگه بابات اهل این کار باشه چرا یبارم ب تو دست نزده یا کاری نکرده؟چند سال از خواهرت بزرگتری؟
واقعا اشغاله کارش زجر دادن ماها هست ... همش مواد بکشه و نئشه کنه میدونه بدم میاد چرت بزنه و خمار باش ...
💔💔💔
راهش اینه خودتو چند روز ب خواب بزن ببین واکنش خواهرت چیه
عاره ... ی روز خودمو به خواب میزنم بعد مچ پدرمو میگیرم و خواهرمو برمیدارم میرم یه شهر دیگه زندگی میکنم .... البته خواهرم نمیاد حتا دو روز نمیاد همراهم مسافرت همش دلش میخاد تو خونه باشه اگ پدرم بهش بگه بمیر هم میمیره ... اگ پدرم بگه برو شهر دیگ میاد اگ بگه نرو خودمم بکشم نمیاد و جالبه برا همچین پدر آشغالی دلش تنگ میشه .... سندروم استکهلم داره بخدا