2777
2789
عنوان

از اینکه

118 بازدید | 12 پست

از این که هر روز صبح ک بیدار میشم هیچ کاری ندارم خسته شدم ( حرفای انگیزشی نمیخام بشنوم ) ... تا یکم ب خودم میام و میخام ی کاری کنم هزاررررررررتا گیر و گره میاد ت کارم ( نگید تلقین میکنی هرکی میگفته یکم براش تعریف کردم متوجه شده ) بس گریه کردم و خابم و خوراکم ریخته بهم چشمام ضعیف شده پوستم کدر و تیره شده پر از جوش

( ۳ ۴ ساعت بیشتر خاب ندارم ) دلم ب حال خودم میسوزه حتی کسی ندارم این رو بفهمه ( خانوادم حتی تالا شرایطم خیلی بدتر اینا بوده هزارتا بلا سرم اومد فقط همون چن مدت مهم بودم ) ن رفیق درست و حسابی دارم ن تالا یکیو داشتم ک اون باعث حال خوبم باشه 

خیلی خستم .. اوج تفریح و لذتم شده این ک تو نینی سایت بچرخم .. هیچی شدم 

نمیدونم شاید تاپینگم بیخودی و مسخره باشه ‌.. شاید هیچ کمکی دریافت نکنم ولی حداقل یکم همراه اشک سبک شدم 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخواستم بگم منم خیلی حالم بده از این که هرروز الکی میکذره و اصلا نمیدونم چیکارکنم 

ولی تاپیک قبلیتو دیدم نوشتی شاغلی اونم نه یه شغل چندتا شغل 

خداروشکر

به نظرم مشکلت با یه صحبت با مشاور حل شه و بتونی امتحانات و بخونی و مدرکتو بگیری و به هدفات برسی

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫
میخواستم بگم منم خیلی حالم بده از این که هرروز الکی میکذره و اصلا نمیدونم چیکارکنم  ولی تاپیک ...

هدف هام هیچ ربطی ب مدرکم نداره ولی مجبورم انجامش بدم ‌... کارمم هس ولی هردوش ذهن اروم ک انگیزه میخاد

هدف هام هیچ ربطی ب مدرکم نداره ولی مجبورم انجامش بدم ‌... کارمم هس ولی هردوش ذهن اروم ک انگیزه ...

تاپیکاتو خوندم یکم شبیه منی 

منم هیچ کار نمیکنم حتی کتاب و فیلم 

ولی بالاخره کتاب کتابخانه نیمه شب رو شروع کردم و جذبش شدم و هی دوس دارم بخونم ادامشو 

درمورد حسرت گذشته و ناامیدی و چطور زندگی کردن و ایناست 

پی دی افشو دانلود کن بخون ببین جذبش میشی یا نه 

آموزنده هم هست 

صحبتای دکتر هلاکویی هم گوش میدم تو هم گوش بده درمورد هرچی که میخوای تو گوگل و یوتیوب سرچ کن میاد

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫