مثلا شما یهو از خواب می پری ساعت ۳:۲۰ سحر می بینی اونور تخت شوهرت گوشی بدست داره تو سایت ها می چرخه ...
خب دقیقاً منم جوابشو میدم.و محض اطلاع شما مثلا من مثل خیلی خانومهای دیگه شوهرم اطلاع داره که دارم کجا چت میکنم و همه چی میخونم.یا میدونه دارم بازی میکنم.کسی خود درگیری نداره راجب همسرش فکر بدی کنه.چه مرد چه زن.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لحن خشن شما حتی توی جملاتی که تایپ میکنید مشخصه 😐 کمی مهربان تر بانو آرزوی خیر و خوشی براتو ...
بخاطر کار بد شماست این لحن.خدا رو شکر که همگی پشت اکانتیم و دنیای مجازی هستیم.شما هم همسری پاک و مطهر نصیبتون بشه و 2تایی نصف شب بیاین سایت بانوان و باهم تبادل داشته باشین و همیشه کنار هم خوش و عاشقانه باشید...
من به اون سولماز و احسان ذوج عاشق ماه عسل فکر میکردم که هنوزم با همن یا جدا شدن 🤔
🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢